Ahoj devcata,mate tu nekdo zkusenost ze vam indikovali cisarsky rez pri prenaseni misto vyvolavani porodu? V jakem pripadech bylo? Nebo co bylo duvodem ze pristoupili k cisari a nevyvolavali?
Diky moc
@rnika dekuji,no my cekame prvni ale uz od zacatku tehu mi rikaji ze tak 50:50 ale nakonec to nechali na prirozene,jen se necekalo prenaseni. Jsme ted uz 41+3 a zitra nastupujeme do porodnice a ve ctvrtek se jde na to ale nevime jeste jak tak jsem byla zvedava. Nejsem uz nejmladsi na 1.dite,mam Leidenku(coz nas je spousta) a dite odhadovana vaha kolem 4kg... tak uvidime
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@llucka82 Mě teď u čtvrtého těhotenství...chtěla jsem pokud možno vyvolávat, ale doktoři tomu nakonec dali stopku. Váhový odhad byl víc jak 4kg, třetí porod byl císařem pro příčnou polohu před dvěma lety a při obou spontáních porodech jsem měla zásah do dělohy, protože se mi neodloučila placenta a museli jí vyškrábnout. A jizva přestože vypadala pěkně ( tak jsem po "prvním" císaři měla špatné hojení... nějaká blbá reakce na stehy). Říkali, že když se to vše sečte tak jsem dobrý adept na rupturu dělohy....