Mesic pred porodem a od te doby stale se mi tvori na brise a zadech pihy a hneda vystoupla znamenka. Nejdriv svedi telo drbu se treba ctvrt hodiny nekolikrat denne asi se udrbu a po par dnech tydnwch se udelaji znamenka. Za ty dva mesice se mi jich vytvorilo asi uz tricet. Musim rict ze babicka matka i bratr je maji takze je to i genetikou, ale ja je nemela az tes se delaji ale dela se jich moc a to sveseni je taky des. Pujdu k doktorce ale zajima me jestli s tim mate nektera zkusenosti, zda casem nezmizi a zda se prestanou tvorit nebo na to neco pouzivate
mě se jich na trupu udělalo taky hodně, v těhotenství, a zůstala mi..nic moc hezkého..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem pihatá a znaménkovatá. Každé léto mi přibude spousta nových pih a pár znamének. V těhotenství se mi ale udělalo tolik nových znamének až hrůza. Hlavně na břiše. Po porodu tvoření postupně ustalo. V létě ale čekám další. Nedá se s tím dělat nic. Já jen chodím poctivě pravidelně do melanomové poradny, kde mě pečlivě sledují. Doporučuji doktora co nejdříve, kdyby něco.