I po porodu se mi tvoří na těle znaménka, zmizí časem?

nakad
20. únor 2015

Mesic pred porodem a od te doby stale se mi tvori na brise a zadech pihy a hneda vystoupla znamenka. Nejdriv svedi telo drbu se treba ctvrt hodiny nekolikrat denne asi se udrbu a po par dnech tydnwch se udelaji znamenka. Za ty dva mesice se mi jich vytvorilo asi uz tricet. Musim rict ze babicka matka i bratr je maji takze je to i genetikou, ale ja je nemela az tes se delaji ale dela se jich moc a to sveseni je taky des. Pujdu k doktorce ale zajima me jestli s tim mate nektera zkusenosti, zda casem nezmizi a zda se prestanou tvorit nebo na to neco pouzivate

espada
20. únor 2015

Jsem pihatá a znaménkovatá. Každé léto mi přibude spousta nových pih a pár znamének. V těhotenství se mi ale udělalo tolik nových znamének až hrůza. Hlavně na břiše. Po porodu tvoření postupně ustalo. V létě ale čekám další. Nedá se s tím dělat nic. Já jen chodím poctivě pravidelně do melanomové poradny, kde mě pečlivě sledují. Doporučuji doktora co nejdříve, kdyby něco.

lv
21. únor 2015

mě se jich na trupu udělalo taky hodně, v těhotenství, a zůstala mi..nic moc hezkého..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru