Hemoroidy po porodu

petromila666
8. srp 2018

Ženy chci se zeptat, po porodu jsem chytla hemoroidy a sem tam mi to i krvácí slabě, pomůže mi jenon mast? Koupila jsem si Hemostop gel, nechci jít k doktorovi, jsem hrozně stydliva. Mám z toho celkem nervy, celou dobu jsem myslela že mě bolí hojici se nastrih a ono ne, celou dobu mě bolelo tohle 😞. Dík za odpověď.

kachna001
8. srp 2018

Záleží jestli jsou hemeroidy vnitřní nebo vnější...na vnější je mast, na vnitřní čípky 😇

marcelapaskova
8. srp 2018

Dulezite je jakou barvu ma ta krev. Je cervena nebo je spise cerna? Pokud je cervena - cerstva, jsou to opravdu hemeroidy. Pokud ti mazani pomuze, tak je to ok. Musis mit spravnou masticku, co resi i zanet atd... Nevim ale ktera to je, mussis se zeptat v lekarne. Prejde to. Pokud ten hemeroid jakoby citis venku,t ak je vnejsi. Pokud ho necejtis venku a boli to treba jen u kakani, tak to muze byt vnejsi, tam to nenamazes tak dobre, to se resi opavdu pouze u lekare. Ja mela oboji. Vyborny na vnitrni hemeroidy jsou ve Stresovicich.

petromila666
autor
9. srp 2018

@marcelapaskova Děkuju za odpověď, mám čistě červenou, ale jenom lehce a ne pokaždé a u stolice to nebolí, spíš to tlačí přes den, nenahmatala jsrm právě že nic, tak doufám, že to pomůže, fakt se za to stydím, nechci to nikomu ukazovat. Ja vím, že to zni směšně po tom porodu, ale snad to chapete.

martaskaaa
9. srp 2018

Ahoj, já měla mast Faktu. Je to i s aplikátorem, takže si tu mast zavedeš i přímo do konečníku. Když to občas zduřelo nebo bolelo, dala jsem mast a do druhého dne byl většinou klid. Budu ted rodit, tak jsem na to dost zvědavá, co se tam dole bude dít ☹ Já mám spíš místo hemeroidu takový "klk" nebo jak to nazvat, co vyčuhuje, vubec to nebolí, ale toho se nejde zbavit. Jedině přes Dr, že ho prý nějak "upálí" či co... a jsem na tom jako ty, při představě, že bych si nekde měla kleknout na lehátko a měl by se mi tam někdo hrabat, tak mi je uplně hamba. Na druhou stranu, pokud je to nezbytné, musí se to přežít. Ti doktoři jsou na to zvyklí, je to jejich práce se denodenně hrabat v zadku a věř tomu, že tvuj zadek určitě nebude tak hrozný, jako třeba když tam chodí důchodci na kolonoskopii apod. 🙂 Zkus třeba tu mast jak jsem psala, není ani na předpis. A taky se může stát, že ti to krvácí, pokud máš tuhou stolici, tak třeba zařadit více vlákniny 🙂

petromila666
autor
9. srp 2018

@martaskaaa Děkuji za tip, a můžou to určitě i kojící ženy, zeptám se na to 😉

martaskaaa
9. srp 2018

@petromila666 Hele to nevím, oni tam píšou, že po dohodě s lékařem, ale to píšou všude, aby byly krytý kdyby něco...Ja si to párkart v těhu taky mázla

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru