Zazily jste tento hmat? Za jak dlouho po nem jste rodily? Pridejte sve zkusenosti....
Udělali mi 2x v termínu a nezabral, musela jsem na vyvolávání.. https://www.modrykonik.cz/hamiltonuv-hmat/
dělali mi ho 3krát zabral až 3 po něm jsem porodila za 2dny
Hamiltona na vlastní žádost mi udělala MUDr 38+6 ráno, druhý den v půl osmé večer jsem porodila, tedy 39+0.
Udělala mi ho mudr v deset dopoledne v prvním termínu. Druhy den v 8: 30 byla dcera po překotném porodu na světě.
Robili mi ho 4 dni po termíne, do 12 h sa spustili falošné kontrakcie, do 1.5 dna začal zdĺhavý pôrod, ktorý skončil po 23h....už by som do neho nešla - telo bolo unavené, nechcelo spolupracovať...možno ak by sme počkali, rozbehol by sa pôrod spontánne a rýchlejšie
Mě ho doktor udělal dva před termínem porodu. To byl čtvrtek, v pondělí jsem měla domluvený nástup do porodnice jelikož mi bylo doporučeno nečekat přes termín. Měla jsem strach, že po tom zákroku už nestihnu ani zajet nakoupit 😀 Nakonec mi až v neděli odpoledne odešla zatka a v noci praskla voda, malý se narodil v pondělí, takže to asi s tím hmatem nemělo nic společného. U mě tedy nezabral. A před termínem bych si ho asi nenechala udělat.
Mě ho udělala doktorka týden po termínu.Vůbec to nebolelo,skoro jsem to ani necítila..
Bylo dopoledne a v noci se syn narodil 🙂
Mojí sestře ho dělali taky a říkala,že šílená bolest-prý horší jak celý porod a že by do toho už nešla.Sice přenášela,ale neměla to dole vůbec nachystané k porodu..
Já už chodila otevřená,tak asi proto to šlo bez problémů 😉
mě to bolelo, ale bolí mě všechno, mám nízký práh bolesti. 40+2, v poledne na kontrole hamilton, jinak ráno na vyvolání - z kontroly už jsem jela se slabýma kontrakcema, malá byla 21.20 na světě. Souhlasím s názorem, že pokud jsou porodní cesty nachystané, je k něčemu, pokud ne, nepomůže.
V pondělí jsem byla na kontrole (40+2), nějaký malý nález tam byl, ale ještě se nic nedělo... proběhl Hamilton, nebolelo, druhý den od 7. ráno slabší kontra, v poledne už jsme raději pro zvědavost jeli, malý se narodil před 7. večerní.
U první těhotenství Hamilton nezabral, naopak šíleně bolel, holku nakonec úspěšně vyvolávali.
Mne ho delala dr. (podotykam ze s mym souhlasem, ba temer na mou zadost) 37+6, ale to jen proto, že mala mela odhady uz pres ctyri kila a byla jsem otevrena na dva prsty, takze jsme obe byly pripravene. Udelala mi ho v utery dopoledne, ve stredu kolem pate rano mi zacaly kontrakce a pred treti odpoledni jsem (krasne a hladce) porodila.
Termín mám zítra, ale prý mám nízko hrdlo, tak mi dnes doktor udělal Hamiltona, tak jsem zvědavá jestli to přijde. Trošku jsem špinila a bolí mě záda 😊 Jinak zatím nic...
6 dní - v pondělí mi ho udělali, v sobotu večer jsem začala rodit a porodila v noci na neděli, to jsem byla 39+5
Udělali mi ho v 9 ráno, od 14:00 porodní bolesti a malá byla venku v 17:45 🙂
Udělali mi ho v 10h, od 12:30 jsem měla kontrakce po 7min a v 19:58 se malá narodila. 😉 Hamilton pomůže, pokud už jsou porodní cesty připraveny.
Jop. přenášela jsem dva týdny, byla jsem dilatovaná, udělali Hamiltona - za hodinu se rozjely kontrakce a za další hodinu byla malá na světě... 🙂
2 den kontrakce, a v 1 hod v noci narozeny.
Za dva dny.
21.4.2008 (40+2) mi v 7 ráno udělali Hamiltona, od tý doby slabá bolest v podbřišku jako při slabší MS a špinění. Od 14 hod bolesti sílily, kolem 19 už to bylo fakt protivný, ale dalo se to vydržet, to bylo jako při silný ms v intervalech kolem 5 minut. Ve 20 na příjmu mi dali na sál, protože jsem už přenášela, ale že to nevypadá... a dali mi injekci na spaní....no a pak to začlo...cca od 22hod už jsem umírala bolestí a pomalu to postupovalo a 22.4.2008 ve 2:15 se dcera narodila
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tento hmat mi dr udelal 3 dny po terminu. Porodila jsem do 12 hodin. Pred terminem bych do toho nesla.