Ahoj, včera mi doktorka udělala Hamiltona. Od té doby mám pocit jako "Bych to měla dostat ". Jsem prvorodička, takže absolutně netuším, jestli je to nějaký příznak porodu :D
Na monitoru srdicka to chytlo jednu větší kontrakci - (95+-). A pak několik malých akcí kolem 60. Otevřena jsem na jeden prst, cipek měkký, hrozně moc me bolela a stále bolí záda :D pro to jsme Hamiltona udělaly. Jsem ve 38+2tt. Myslíte, ze to zabralo? :D jaké pocity jste měly vy?
Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem malickato spinila, ale fakt jen drobatko 🙂
Ahoj, mne robili hamiltona 3x. Zabral az posledny pokus :D ked mi ho spravili prvykrat, zacala som spinit a tiez som mala bolesti, akoby som to mala dostat. Spravila som si potom teply kupel, aby sa rozbehli kontrakcie a nic. Takze uvidis co bude.. nezostava ti nic, len cakat. Porod sa moze a nemusi rozbehnut. Kazdopadne, prajem rychly a pohodovy porod a vela zdravicka ;)
Me delala 1x,spinila jsem a nic,porod az skoro za tyden
Hamilton proveden, ale az v terminu, moc nechapu proc je proveden v 38+2.. Bolesti jak popisujes, za dva dny klid a nakonec vyvolavani.
Hamiltona jsem cítila. Bolelo to jako prase ale jinak nebyl výsledek žádný. Ale dělala mi ho až v termínu, nevim proc tobě tak brzy
Mně dělal 2x hamiltona v 39+3.Bolelo to šíleně a stejně nepomohly...skončila jsem císařem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já ani nevěděla, že mi dr Hamiltona udělal 😂 já žádné, příznaky po něm neměla. Já měla rovnou kontrakce 😂 ale pravda je že to bylo jako bych tomela dostat 🤔