Ahoj. Mám takový dotaz. Když jsou porodni cesty připravené a je proveden Hamilton. Za jak dlouho by mohlo dojit k porodu? Ve středu jsem měla nalez cs 10 ba dva prsty otevřená a cipek téměř žádný. Dr. říkala že je porod na spadnutí. Ja byla tak natesena. A mám jen poslicky. Jinak zatka odešla. Diky za názory a rady.
Me udelala dr. Hamiltona (vubec to nebolelo)cca okolo 9 dopledne a ve 14 mi praskla voda.Vecer jsme malou meli na svete.Ale na kazdeho to pusobi jinak jak se vsude pise.
Holky děkuji za reakce. Ja mám posliky silný. Ted sem se nalozila do vany tak uvidim. Zatim boli podbřišek jako pri ms.
Ja byla na jeden prst otevrena,cipek nevim ale hemiltona mi delali dvakrát a vůbec to nezabralo,rodila jsem az vyvolavane.Tak uvidíte třeba se povede uz dnes,tak preji rychly porod bez komplikaci 😉
Hamilton v poledne, už z kontroly jsem jela se slabými kontrakcemi, v 21:20 byla malá na světě
Mam dve deti,u obou hemilton,prvni proveden ve cr a rodila jsem z nedele na pondeli a u druheho hemilton ve stredu a rodila jsem ze cvrtka na patek.😉😃😃
Tak i mě včera dělal Hamiltona, dnes mi odchází hlenová zátka, byla jsem na 1,5 cm otevřená. Myslíte, že se to blíží? Podpořila jsem to ještě sexem a dnes ricinovým koktejlem, to by bylo aby nebylo :D Máte zkušenost?
Tak jsem nakonec rodila v 37+3. Po Hamiltonu za dva dny. 🙂byl to fofr. Měla jsem prekotny porod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
https://www.modrykonik.cz/forum/porod/hamilton-za-jak-dlouho-jste-rodily/ pár zkušeností je i tady.