Fakultka v Hradci Králové a celiakie

pawlusha
11. bře 2018

Ahoj holky,do konce tydne rodime a chci se zeptat,jestli nektera z vas ma zkusenost s porodnici v Hradci Kralove a bezlepkovou dietou-kamaradka zde rodila cca 8 let zpatky a ze pry tragedie,vecne byla hladova apod.,takze si nechala donest svoje jidlo. Mate nekdo,prosim,cerstvou zkusenost? Dekuji moc...

mku
11. bře 2018

Vege jidlo v jidelnicku maji, urcite bude moznost se domluvit i na diete co potrebujes... si tam dopredu zavolej a zeptej se?

pawlusha
autor
11. bře 2018

Tak celiakie je diagnoza,to ze delaji bezlepkova jidla je jasne,pochybuju,ze by mi rekli,ze se dostatecne najim apod.,jde me o zkusenost jako takovou,ale i tak diky za reakci😉

mku
11. bře 2018

@pawlusha tak je to nemocnicni jidlo, ale me to celkem chutnalo a stacilo... nechala jsem si prinest max ovoce, zeleninovy salat nebo buchtu. Byli jsme tam celkem dva tydny, predtim jsem tam jeste lezela taky dva tydny a jasne, ze to neni super michellinske jidlo, ale vetsina se snist v poho dala...

ptacatko01
11. bře 2018

Ležela jsem tam v listopadu 2016 skoro tři týdny, než jsem porodila. Jídlo se většinou dalo, ale rodina mi vozila na přilepšenou. Jídlo je 3x denně, diety tam samozřejmě jsou, nahlásíš jaké máš omezení, budou ti ho označovat. S malou jsem pak byla v nemocnici tři měsíce, než mi ji propustili a kvůli kojení jsem si nechala předepsat také dietu, protože měla koliky. V těhu mě jejich jídlo nestačilo, byla jsem dost žravá, hlavně teda řízky 😀 tak mi je muž vozil 😀

pawlusha
autor
11. bře 2018

@mku moc dekuji za reakci,presne tohle jsem potrebovala vedet.

pawlusha
autor
11. bře 2018

@ptacatko01 dekuju moc,trochu se bojim,ze budu mit furt hlad,navic jsem diabeticka na inzulinu,tak zvazuju,jestli si do tasky pribalit napr.bezl.chleba apod....a zakaz navstev me desi,protoze mi tezko nekdo neco donese🤔😟

ptacatko01
11. bře 2018

Tak ono jde spíš o to, že já jsem tam byla skoro tři týdny na oddělení pro těhotné, ty tam nejspíš tak dlouho nebudeš, tak jestli se bojíš, tak si přibal něco svého, ale pár dnů si myslím, že se to dá v pohodě zvládnout.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru