Stalo se vám, že dva měsíce po porodu se vám na testu ukazali dvě čárky (duch) ale nebyla jste těhotná?
S přítelem jsme spolu ani pořádně nespali, pouze jednou a to ani nebyl pořádný sex, bolelo to, takze po 2 minutách jsme přestali. Po asi 2 tydnech jsem si jen tak udělala test a pak me vydesila čárka a duch. Opakovala jsem testy - 4 značky. 2 vysli pozitivne a dva negativne. Vubec nevim jak to brat. Je možné mít nějaké zvýšené hodnoty jeste po porodu?
@michelleponky Nechapu proc jste si delala test,kdyz jste s přítelem vlaatne "skoro"nespala??Jak tak zjišťuji TT casto delaji falešné carky- duchy...takze pokud tam vysloveně neni viditelná čárka tak těhotná nebudete
@michelleponky může to být buď další těhotenství, nebo skutečně ještě zvýšené hcg po porodu (ale standartne vymizí do dvou tří týdnů) nebo i nějaký problém. Udělej znovu pozítří testy stejnych značek, které ti vyšly pozitivně a budeš vědět víc.
@kuttu oni ty carky nejsou falesne. Jspu prave. Jenze pri testovani pred ms se v tele zeny zveda hladina hormonu vcetne hcg ktere v malinkem mnozstvi v tele pritomno je. Dnesni testy jsou natolik citlive ze i tuhle zvysenou hladinu dokazi detekovat. Nebo je tu pak biochemicke tehu a nebo tehu skonci driv nez zacne a pri tom na HCG uz se to nepatrne projevi ale odeslo by to treba s opozdenou MS. Proc zakladatelka testovala kdyz vlastne nemela sex taky nevim😊
@leniczka23 Casto čtu,ze na jednom testu je duch a na dalsim uz ne,casto to pisou zeny,co mely chraneny styk at uz s kondem ci peroralni antikoncepci,nemaji pred MS,kde by byla,jak rikas zvýšená hladina HCG...a přesto maji "ducha"na testu...takze pokud proste neni carka viditelna na prvni pohled,zvláště pokud vlastně ani nebyl sex tak se dle meho nazoru o tehotenstvi nejedná
Mela jsem dost silnou a castou menstruaci, v podstate 12 dni v kuse potom dva dny nic, potom 1 den ano, potom 1 den ne a potom dalsich 5 dni zase.. gynekolozka po te co me prohlidla rekla ze jeste krvacet budu. A at prijdu za 2 mesice a uvidime jak to budeme resit dal. Každopádně si prave rikam, ze ty testy by to mohlo ovlivnovat.
No ono i ze sexu, který stál za hovno se dá otěhotnět 😀
Tak dekuji za komentáře, dnes jsem si dělala testy a už jen jedna carka. Asi to opravdu bylo zvysene hcg.
Já měla pozitivní testy,když jsem měla cystu
Tak znovu se mi ukazali dve carky. Gynekolog na ult. Nic nenasel a vysledky z krve mi vysli negativni. Nechapu.
Ja mela dve carky 3 mesice po porodu a tehotna jsem skutecne byla 🙃🙂
Pokud v tobě třeba zůstala rezidua placenty, může být pozitivní, já měla HCG v krvi ještě měsíc po revizi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To určitě zvýšené hodnoty po porodu nebudou, zkusila bych ještě test třeba za dva dny a pak k dr. Nemáš foto