Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda to někdo takto měl a bylo to normální ?Už dva dny mám pocit jako bych musela na velkou a občas i bolesti jako když mi začínala menzes ale ne tedy žádná bolest co by se nedala vydržet ..přes den to bylo lepší a po půlnoci to začlo znovu na porod mi přijde brzy jsem na začátku 35tt u první dcerky porod začal prasknutím vody ale tohle vůbec neznám .🥴
Děkuji za zkušenosti a rady
@sobinka90 to tlačení chápu ale tohle je právě takové jiné 🙂 u první dcerky jsem nic takovýho neměla
@lenicka2323 tak každé těhotenství je jiné ale není to problém, ti je důležité 🙂
@sobinka90 to je fakt 👍já se jen bala aby mě nečekal nějaky předčasný porod
Mě se to taky okolo toho 35 týdne dělo a pak jsem zjistila,že je to skrz zácpu 😏 teď jsem 39 týden a neděje se nic až mě to štve 🤣🙏
Tak přesně tak nejak mi to taky začalo. Často tlak dolů,pocit na velkou a často i falt chodím a bolesti MS. Dle lékaře jen dobře jelikoz se tam vše správně připravuje na porod a tělo ted uz muze mit i samo potřebu se často čistit. Takze vse se vsim ale v pořádku a jsem 38tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To je úplně normální, všechno už bude tlačit. Mívala sem to taky, to chce klid 🙂