Krásný podvečer holky Pražandy 🙂 Měla bych otázku, asi tu už někde příspěvky jsou ale nemohu dohledat. Kdo měl Dulu u porodu můžete mi doporučit a napsat nějaké recenze ? Jak jste s ní byly spokojené, s čím vám pomohla. Budu rodit v podolí a dneska jsem se byla s jednou seznámit tak hodně uvažuji, jsem prvorodička a celkem se bojím těch všech nástřihu,epidurálu atd )))
@alma13277 @felineli Já rodila v Hořovicích s dulou Adélou Lančovou, ale ta má teď malé dítě, takže nejspíš k porodům nedojíždí. Od ní jsem se dostala také k již zmiňované Martině - přijela ke mně tehdy jako laktační poradkyně. Dělá i cvičení s miminky, vaničkování, psychomotoriku a mraky dalších věcí. Pokud hledáš někoho empatického, někoho, kdo tě podpoří ve tvé přirozené síle rodit, neváhej ji kontaktovat. Je to ten správný člověk. Mně zachránila kojení a přivedla mě na moji vlastní cestu krásného mateřství. ❤ Jsem s ní stále v kontaktu 🙂
Hledala jsem dulu a nakonec mela PA Katerinu Rochovou, uzasna, zachranila mi porod (doslova) a i pak moc pomohla. Potkej se s idealne vice nez jednou, uvidis kdo Ti sedne. Ja jsem hned vedela ze se Katce mohu sverit do pece (vedla i porod).
@felineli Znám Martinu osobně a považuji ji za skvělou podporu žen v nás. Mimo to i spolupracujeme na poli aromaterapie. Dále jsem měla možnost zažít, jak pracuje při masážích miminek. Prostě vědomá žena podporující další ženy v jejich nejpřirozenějším poslání. Jediné, čeho lituji je, že jsem ji nepotkala již před prvním otěhotněním.
@alma13277 @felineli Souhlasím se vším! Pokud někdo hledá při porodu sílu v sobě, a ne ve výdobytcích moderní medicíny. Pokud žena chce rodit, ne "být rozena", je Martina opravdu člověkem, který ženě pomůže najít svoji vlastní ženskou a mateřskou sílu. Je to pro mě neuvěřitelně inspirativní člověk a díky ní jsem v sobě našla přirozené mateřské sebevědomí...
Dobrý den, ráda bych obnovila tuto diskuzi. Hledám dulu na předporodní přípravu i doprovod k porodu. Bohužel rodím v létě v Podolí a duly, jenž mi byly doporučeny, mají dovolenou. Neměl by někdo nějaký tip a hlavně dobrou zkušenost? 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dobrý den, ke svým porodům jsem bohužel žádnou dulu neměla, ale dnes bych moc stála o podporu duly Martiny Šebestové - www.duladula.cz, která je aktivní i v Praze.