Ahoj, zatím marně hledám doprovod k porodu v podobě duly nebo PA. Rodit budu v Ústí n. O. a našla jsem jen jednu soukr. PA a jednu dulu, která už ale doprovod k porodu neposkytuje. Máte zkušenost nebo kontakt na nějakou PA / dulu, která je ochotná přijet do Ústí?
Děkuju,
Nebo doprovází do Ústí PA Lucie Přikrylová: http://www.zazrak-zivota.cz/
Na Paulinu jsem slyšela same pozitivní ohlasy
http://orlickadula.webnode.cz/
Co se s oběma sejit a uvidíš, která Ti bude vic sedět?
Ahoj, zeptám se jestli si už nějakou našla? Mám stejný problém, projíždím web ale v našem kraji nemůžu nikoho najít :(
ahoj, nakonec jsem nikoho u porodu nemela... Znam osobne Pavlinu Maresovou, ale ta ted k porodum nedoprovazi (studuje na PA).
Zeny ja v lednu rodila s Lucii Prikrylovou a dam za ni ruku do ohne! Je fakt skvela, dokazala se na.mne ke konci tehu naladit,byly.jsme kontaktu pres mobil v podstate denne a i primo u porodu super. A to jsme se poprve videly nekdy v zari. Fakt veliky rozdil porod jen v doprovodu manzela a porod v doprovodu jeho a tehle PA. 👍
Ženy, momentálně k porodům nedoprovázím, jsem vytížená studiem. Nadále poskytuji poradenství ohledně předporodní přípravy a kurzy nošení dětí v šátku.
Ještě je jedna dula od Litomyšle, Lenka Svecova, má web dulalenka, je z Čad.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@luj89 Ahoj já znám jen hradeckou dulu - najdeš ji na facebooku jako Nejmama - dula Hradec Králové nebo její email dula.lucie@seznam.cz
Osobní zkušenost nemám, ale působí sympaticky a má i krásné doporučení.