Ahoj holky,prosím nema nekdo kontakt nebo není tu mezi Vámi nějaká Dula či soukromá PA? Liberecký kraj...která by byla ochotna se o me "postarat" jsem ted ve 34tt. Ale bohužel jsem na všechno zkončila sama,a rada bych mela někoho u porodu,někoho,kdo by mi ted věnoval par chvil k poznání a získání důvěry atd...vice informaci bych poskytla do zpráv popř.mail či telefon. Dekuju
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, dula je asi super,ale počítej kolem 5-7 tisíc. tady jsou nějaké kontakty
Broncová Kateřina-Praha, Středočeský, Ústecký, Liberecký a Karlovarský kraj.
Tel: 777 21 20 16 katerina.broncova@seznam.cz.
Certifikovaná Česká dula, akreditace II.stupně
Podpořím Vás během těhotenství, porodu a šestinedělí s veškerou svou empatií, otevřeným srdcem, respektem a velkou úctou, kterou cítím k tomuto magickému procesu. Nabízím Vám individuální předporodní návštěvy, konzultace, doprovodím Vás k porodu v porodnici i v domácím prostředí, nabízím poporodní návštěvy. Podpořím Vás i Vašeho partnera na cestě těhotenstvím tak, aby jste se cítili v bezpečí.
Mgr. Monika Anna Kašparová
tel: 721 731 609
email: dula.vrchlabi@gmail.com
Vrchlabí
Bydlím ve Vrchlabí. K porodu doprovázím hlavně do těchto porodnic: Jilemnice, Jičín, Trutnov, Jablonec nad Nisou, Náchod, ale je možné se domluvit i na doprovodu do některé ze vzdálenějších porodnic.
Tak držím pěsti 🙂