Ahoj, skoro to vypada, ze me ceka druhy cisar☹ Rada bych se Vas zeptala, jestli Vy samy jste mely po nem nejake komplikace a jakou a kde mate jizvu? Jestli na stejnem miste nebo do tecka a jak se Vam zahojila? Moc diky, Lenka
Mám za sebou 2 sekce a obě byly provedené na stejné místě v oblasti bikin. Problémy jsem žádné neměla a jizva se zahojila rychle. Nemusíš mít strach 😉
Ahoj, tak já mám taky za sebou dva císaře, ten druhý byl tedy o dost větší pohoda 🙂 už jsem věděla co mě čeká, takže rekonvalescence o dost lepší, jizvu mi udělali krásnou - hned po operaci to byla jenom uzounká červená čárka...oproti té staré vystouplé a poměrně ošklivě zhojené z prva jsem byla fakt v šoku jak hezky to jde udělat 🙂
Zatim vam vsem dekuju za dobre zpravy. Ja prave mam dve kamaradky, ktere obe mely po druhem cisari docela velke komplikace. Prvni jizvu mam prave docela peknou a hezky se zahojila, tak se bojim, aby to podruhe nebyl nejaky horor☹
@zarofka mám za sebou taky dva, řežou ve stejném místě takže máš jen jednu jizvu 😉 pokud si měla pěknou jizvu poprvé tak bude i podruhé, já měla keloid a mám ho zase, to se stává ale jinak komplikace jsem neměla, akorát jsem z nedostatku železa nemohla při chůzi dýchat ale to se spravilo vitamíny 😉
@zarofka mam za sebou tri sekcie, vsetky jazvy su na rovnakom mieste. Pooperacne komplikacie co sa tyka jazvy som nemala ziadne, mala som problem s anestezou, ale to je o inom...jediny problem som mala v druhom a tretom tehotenstve, ked sa mi rozchadzala predchadzajuca jazva po sekcii na maternici, ale to ti ma uhlidat tvoj lekar. Ak sa bojis vzhladu jazvy, tak si vies v lekarni kupit gel na jazvy a po sekcii to pouzivat. Zabranuje to vzniku keloidov, ale ked mas peknu prvu jazvu, tak zrejme budes mat peknu aj tu druhu.
Jsem po třetí těhotná a bojím se vzhledu břicha po dalším císaři. Po předchozím mám nad jizvou takový menší jakoby převis. Jak to je po dalším císaři. Lepší nebo se to ještě zhorší? Může s tím dr. něco dělat, aby se to zase neudělalo?
mám za sebou čtyři sekce, všechny ve stejném místě, jizva se vždy hojila perfektně a není skoro vidět
Sekce je v pohodě, vůbec bych se toho nebála 🙂
Na keloidni jizvu zkuste tejpovani.
http://udelejtesisami.blogspot.com/2017/02/tejp...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zarofka Ja mam za sebou jen jeden,ale urcite se nemusis bat jizvy na brise do tecka.Operuje se v te puvodni,takze budes mit jen jednu.