Ahojik maminky.Zajimalo by mne jestli se da predem urcit zda budu rodit prirozene ci jestli cisarem.A pokud se to da zhruba zjistit predem , tak kdy to asi tak jako lekar rekne?Ja jsem ted 34+5tt a zitra jdu na gynekologii do porodnice tam kde budu rodit.Myslite,ze se mam zeptat?Je mi jasne,ze se behem porodu muze cokoliv zmenit.
Dekuji a preji hezky den.
Pokud je všechno v pořádku, měla by jsi rodit přirozeně, ale to je tak nevyspitatelná otázka, že Ti na ni nikdo 100% odpověď nedá.
@blahova_andrea Ok dekuji 🙂
myslím že teď ti to už určitě řeknou, CS je plánovaný obvykle kvůli například srdečním vadám, vysokému tlaku v očích ( neodborně napsáno 🙂, a dalším onemocněním, pokud je celé těhu vpohodě tak jediné dva důvody které by připadaly pro plánovaný CS je velikost miminka vzhledem k velikosti pánve nebo že by dítě bylo hlavičkou nahoru - a to už teď určitě zjistí ( jak váhu odhadem tak polohu a mimi se už nejspíše teď točit nebude)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na kontrole v porodnici ti určitě řeknou, jak to vidí s velikostí miminka a porodem. Ale jak píšeš. V plánu může být přirozený porod a pak můžou nastat komplikace a na rychlo se půjde na císaře. Zítra budeš moudřejší 😉 Ale s jistotou už teď v ničem nepočítej 😀