ahoj holky a maminy, chtěla jsem se ze ptat, jestli se dá sama na sobě odhadnout, kdy už začne porod. Myslím tím třeba den, nebo dva dopředu. Čeká mne to každým dnem a jsem z toho tak vyhukaná, že bych byla docela ráda, poznat to co nejdřív. Díky moc Hanka
Ahoj schimi, vím, že jsem asi praštěná, ale vůbec nevím, co mě čeká a na co se připravit. Každý pořád chodí a ptá se, jestli už budu rodit! No co máš pořád říkat. Tak prostě dělám, že jsem hrdinka, ale dušička je ve mě malá, to víš.
Ahoj, k.hana: já jsem cítila tři dny před porodem, že to bude co nejdřív..zároven už mi i odpadla hlenová zátka a mělaa jsem divný bolesti, (a poslíčkové) to nebyli ,tak jsem si říkala, že do týdne určo porodim ,byla jsem si jistá ,prostě jsem to cítila... a to mi pak plodovku musely píchat..takže ti říkám,že já jsem to na sobě poznala..takový divný klid před bouří.. 🙂 🙂
Ahojky,ja jsem mela den predtim takove divne krece v brichu,neco jako pichani,tak jsem si rikala,ze uz to bude brzo.A druhy den rano ve 4,45 jsem ucitila prvni stah. Ale kazdy porod je uplne o necem jinem. A neboj se niceho,ten maly uzlicek stoji za tu trochu bolesti. Preji moc,moc stesticka,at vse dobre dopadne 🙂
k.hana - no to mi povídej taky se furt někdo ptá tak kdy už budeš rodit a já to bohužel nevím. Už bych to měla co nejdřív za sebou,a le jednou věcí se uklidňuju už tobude určitě brzo 😀 😀 😀 Dneska se dr. zeptám jak dlouho by mě nechala přenášet, kdbych do termínu neporodila
Kupinka, nilita: tak jám mám taky divný pocity v břichu už asi týden,a le asi určitě jsou to jen poslíčci a pořad nic 😠
Ahoj,já jsem začala rodit po termínu odtokem plodové vody,byla jsem za to ráda,nemusela jsem sedět doma a zkoumat kontrakce,takhle jsem věděla,že prostě musíme jet a nikdo mě domů nepošle 🙂 Před tím jsem neměla žádné příznaky,že bych měla v nejbližší době porodit,taky se mě pořád všichni ptali,ale co jim máš na to asi povědět.
Ahoj Holky, tak jsem stále cela. Já se z toho čekání asi zblázním. 🙂 😝 Díky že mi přispíváte do tématu.Moc mi to pomáhá a taky se ulkidňuji tím, že to brzy přijde a prostě s tím nic nenadělám.Držím všem těhulkám pěsti ať porod proběhne co nejlíp a máte zdravého mimíska.
ahojky, tak já jsem to na sobě poznala, bylo mi večer nějak divně a v noci mi praskla voda...říkala jsem manželovi že druhý den porodím, ale jelikož to bylo trochu před termínem tak se smál a v noci jsme jeli 😀
Ahoj, mně bylo nějak zvláštně už týden před, asi i intuice a i uvnitř mi připadalo že se to schyluje, cítila jsem nějaký fyzický změny, ale neumím to pořádně popsat 🙂.. Uvědomuju si to až teď zpětně. Porod šel přirozeně od začátku do konce, týden před.
Ahoj, obnovuji diskuzi 🙂 mela jste nektera intuici, ze to brzy prijde? Ani ne poslicky nebo tak, ale proste pocit v hlave 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Rodila jsem dvakrát a osobně jsem teda nepoznala, kdy mi praskne voda-jako poprvé a podruhé mi porod vyvolávali, takže taky ne ☹ ☹ ..To jsem Tě asi moc nepotěšila..Ale neboj, všechno dobře dopadne 😀 😀 !!