Maminky, prosím mohla bych se zeptat co vše si vzít pro mimčo do porodnice sebou? děkuji
ahojky vem si menši balik plenek,vlhčene ubrousky,oblečeni na cestu domu zbytek budeš dostavat v porodnici dostaneš tam i takovy ten box jak byl v těhotenstvi se vzorkama pro maminu akorat ted tam budou vzorky pro mimčo takže ruzne kremy a mastičky na zadek nam to vystačilo na cely pobyt
Mrkni na blog mé kamarádky, má to hezky vypsané a myslím, že najdeš inspiraci i v dalších článcích:
http://hananadovolene.blogspot.cz/2013/06/uz-je...
Ať je hlavně porod hladký!!!
Pro mimčo u nás dávají akorát oblečky, plenky na jeden den... takže ja beru balík plen a navíc bavlněné čepičky (chodba je teď v zimě studená, ale to se Vás asi netýká) a rukavičky proti škrábání.
na vzorky bych moc nespoléhala, někde je to spíš letáková záležitost, kde z mazadel vykoukne akorát malinkej Bepanthen🙂 Porodnice na webu nepíše, co s sebou? Ani žádná prohlídka v ní neproběhne, aby ses informovala? Ono je to dost různé.
záleží na porodnici, ale já brala prakticky jen plenky. Sice jsme dostávaly 6ks na den, ale do rezervy určitě své. Jinak oblečení i kosmetiku jsme měli od porodnice.
Informuj se v porodnici kde budeš rodit, tohle je dost individuální. Já musela mít všechno své, dostala jsem jen asi 3 plínky, pidi kelímek sudocremu a na umyvadle stál johnsons baby od kterého mě hodně odrazovaly.
rychlozavinovačka
tetra plenky na blinkání
tetra osuška,
oblečení
kosmetika
jednorázové plenky
vlhčené ubrousky
měla jsem i detaily jako hřebínek na vlásky a hodil se i teploměr do vody jelikož teplotu vody jsem nedhadovala.
podivej se na stranky porodnice kde budeš rodit,větsinou to tam maji napsane
na mimčo jsem nic nepotřebovala (jen dudlíka 😀 ), až když jsme jeli domů, tak přivezl manžel oblečení
http://www.muj-smisek.cz/n/co-je-potreba-mit-pr... a existuje spoousta takových seznámků 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Asi záleží na porodnici... Já si na malou nevezla nic, vše bylo v nemocnici k dispozici (oblečení, pleny, kosmetika). Až když jsme měly odjíždět, přivezl manžel naše oblečení a autosedačku.
Známé říkaly, že by si příště s sebou vzaly i vlastní oblečení, protože jim určité kousky chyběly nebo byly velké... Ale rodily jinde než já...