Maminky mam nachystanou Tašku do porodnice , ale nevim co do tašky kterou si vezmu sebou az budu rodit . Nějaké rady ? Krom veškerých dokladu . Dekuji
@adriana1314 Mrkni na web porodnice, kde chceš rodit - tam najdeš info. Krom dokladů jsou nepostradatelné hygienické potřeby vč. porodnických vložek a dále jednorázové plínky i cca 2 látkové pleny a ubrousky pro mimi.
@nupta tohle ale nebudu potřebovat na porodnim ne ? Nemyslela jsem na pokoji ale pri porodu . Mam 2 tašky jednu na pokoj kde mam vse a na sál potřebuji co ? To me zajímá
@adriana1314 Já nepotřebovala ani ty papíry, ty se řeší u příjmu (pokud teda nejdeš rovnou na sál), pak jsem měla jen vodu a chtěla foťák a nedokopala chlapa, aby pro něj skočil na pokoj, za což si budu do smrti nadávat! :/
@adriana1314 Tak já si vzala hromadu věcí a nakonec jsem v podstatě nic nevyužila a upřímně neměla chuť. Protože porod byl hrozný a porodnice taky. Co opravdu člověk využije je spousta ručníků, košil (plus župan), poporodních kalhotek a vložek (někde je nedávají). Plus nějaký velmi jemný šetrný intimní mýdlo. Nabíječku na mobil, pití.
Pokud nedávají nic na mimino, tak oblečky, plenky, balzám na zadeček, vlhčené ubrousky.
@adriana1314 na mimco bych rekla ze vubec nic az pak na pokoji a max.bych jeste vzala poporodni vlozku a kalhotky jinak neni treba nic😊
Já jsem měla nachystanou košili, vodu na pití, hroznový cukr, foťák a papíry... A byl to takový ficak, že jsem se ani nestihla napít 😁
Tak já osobně sem si sebou na porodní sál brala akorát hroznový cukr (bez kterého bych se obešla), poporodní kalhotky, telefon a chlapa... Víc nebolo potřeba. Papíry dáváš už na příjmu, papuče prezouvas už taky tam, takže je mít někde nahoře. 😉
@adriana1314 Tak na sále jsem "potřebovala" jen manžela. Myslím, že i kalhotky a vložku jsem dostala, ale to nemusí být všude a může se to měnit. Vodu a hroznový cukr jsem měla, ale nesměla jsem ani jedno. A vlastně ještě foťák - ten měl manžel a fotil mimi.
Odporucam pre inspiraciu pozriet videa na youtube, kopa blogeriek tam nataca, co si vzali k porodu, co vyuzili a co nie. Pre mna osobne to bola inspiracia, co by sa mi asi mohlo hodit a inak by mi to nenapadlo.
Jen vodu, pantofle a telefon. Košili jsem si svojí zničit nechtěla. Kalhotky bych si ani nebyla schopná sundat, chodila jsem jen s vložkou, ty tam byly.
Ja doporucuji rucnik do sprchy a pantofle,mne ke konci pomohla prave sprcha.na prijem papiry (oddaci list) a to je vse.
Za mě nějaké starší triko/košili na porod, pití, ručník, hroznový cukr, kojící podprsenku a čistou košili na převlečení po porodu, poporodní kalhotky a vložky.
U nás by asi hroznový cukr nedovolili, nedovolili by ani sladke pití, měla jsem obyčejnou vodu v lahvi od sladkého nápoje a pořád jsem je musela ujišťovat, že tam mám jen vodu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja rodila teda rychle tak jsem nepotrebovala nic😂ale mela jsem sebou maly rucnik, velky rucnik, hroznovy cukr, mobil s nabijeckou, vodu ve spreji, kapesnicky, susenku a caj v lahvi,a kosilku🙂