Co si vzit sebou do porodnice

adriana1314
16. led 2019

Maminky mam nachystanou Tašku do porodnice , ale nevim co do tašky kterou si vezmu sebou az budu rodit . Nějaké rady ? Krom veškerých dokladu . Dekuji

terka555
16. led 2019

Ja rodila teda rychle tak jsem nepotrebovala nic😂ale mela jsem sebou maly rucnik, velky rucnik, hroznovy cukr, mobil s nabijeckou, vodu ve spreji, kapesnicky, susenku a caj v lahvi,a kosilku🙂

nupta
16. led 2019

@adriana1314 Mrkni na web porodnice, kde chceš rodit - tam najdeš info. Krom dokladů jsou nepostradatelné hygienické potřeby vč. porodnických vložek a dále jednorázové plínky i cca 2 látkové pleny a ubrousky pro mimi.

adriana1314
autor
16. led 2019

@nupta tohle ale nebudu potřebovat na porodnim ne ? Nemyslela jsem na pokoji ale pri porodu . Mam 2 tašky jednu na pokoj kde mam vse a na sál potřebuji co ? To me zajímá

vita_
16. led 2019

@adriana1314 Já nepotřebovala ani ty papíry, ty se řeší u příjmu (pokud teda nejdeš rovnou na sál), pak jsem měla jen vodu a chtěla foťák a nedokopala chlapa, aby pro něj skočil na pokoj, za což si budu do smrti nadávat! :/

bayt
16. led 2019

@adriana1314 Tak já si vzala hromadu věcí a nakonec jsem v podstatě nic nevyužila a upřímně neměla chuť. Protože porod byl hrozný a porodnice taky. Co opravdu člověk využije je spousta ručníků, košil (plus župan), poporodních kalhotek a vložek (někde je nedávají). Plus nějaký velmi jemný šetrný intimní mýdlo. Nabíječku na mobil, pití.

Pokud nedávají nic na mimino, tak oblečky, plenky, balzám na zadeček, vlhčené ubrousky.

terka555
16. led 2019

@adriana1314 na mimco bych rekla ze vubec nic az pak na pokoji a max.bych jeste vzala poporodni vlozku a kalhotky jinak neni treba nic😊

lucie01
16. led 2019

Já jsem měla nachystanou košili, vodu na pití, hroznový cukr, foťák a papíry... A byl to takový ficak, že jsem se ani nestihla napít 😁

zuzan88
16. led 2019

Tak já osobně sem si sebou na porodní sál brala akorát hroznový cukr (bez kterého bych se obešla), poporodní kalhotky, telefon a chlapa... Víc nebolo potřeba. Papíry dáváš už na příjmu, papuče prezouvas už taky tam, takže je mít někde nahoře. 😉

nupta
17. led 2019

@adriana1314 Tak na sále jsem "potřebovala" jen manžela. Myslím, že i kalhotky a vložku jsem dostala, ale to nemusí být všude a může se to měnit. Vodu a hroznový cukr jsem měla, ale nesměla jsem ani jedno. A vlastně ještě foťák - ten měl manžel a fotil mimi.

lotta1234
17. led 2019

Odporucam pre inspiraciu pozriet videa na youtube, kopa blogeriek tam nataca, co si vzali k porodu, co vyuzili a co nie. Pre mna osobne to bola inspiracia, co by sa mi asi mohlo hodit a inak by mi to nenapadlo.

lucie_j
17. led 2019

Jen vodu, pantofle a telefon. Košili jsem si svojí zničit nechtěla. Kalhotky bych si ani nebyla schopná sundat, chodila jsem jen s vložkou, ty tam byly.

linee
17. led 2019

Ja doporucuji rucnik do sprchy a pantofle,mne ke konci pomohla prave sprcha.na prijem papiry (oddaci list) a to je vse.

kettkav
17. led 2019

Za mě nějaké starší triko/košili na porod, pití, ručník, hroznový cukr, kojící podprsenku a čistou košili na převlečení po porodu, poporodní kalhotky a vložky.

lucie_j
18. led 2019

U nás by asi hroznový cukr nedovolili, nedovolili by ani sladke pití, měla jsem obyčejnou vodu v lahvi od sladkého nápoje a pořád jsem je musela ujišťovat, že tam mám jen vodu.

zuzan88
19. led 2019

@lucie_j ale ten hroznový cukr a sladké pití je trochu něco jiného🙂mě nabídli vodu nebo čaj, svoje pití sem sebou na sál ani nebrala.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru