Ahojky, měla bych otázku 🤗 jsem měsíc plus pár dní po druhém porodu a co se týče čištění dělohy,tak jsem přestala krvácet cca 14dni po porodu,pak bylo špinění. Ale teď poslední asi 4dny krvácím poměrně dost, čistou nezapáchající krev,k tomu mě bolí podbrisko a záda/ledviny. No bolesti jako u menstruace. Nevíte,co to je, jestli ještě očistky 🤷🤷🤨.. plně kojim. 🙉🙈
Děkuji
@andy15
To by uz ocistky byt nemely, spis menstruace. Ale kdyz kojite... urcite bych se poradila s dr.
@martulka88
To je mi moc lito
U prvního syna jsem spinila asi dva týdny a pak po měsíci po porodu dorazila "menstruace" (byla trochu jiná, než běžně, ale několik dní krvácení).... No a pak rok a půl nic.
Vysvetluju si to tak, že v rámci nějakého náznaku cyklu se tělo docistilo a teprve pak mu došlo, že kojim a že sourozence hned tak připustit nehodlá...
@martulka88 to mě moc mrzí 😔 zkusím se poradit s doktorem a uvidím tedy
@luhana taky mi to hlava nebere. Ženský píšou, že je to normální, že v podstatě na to je právě to šestinedělí, jen mi to zaskočilo, protože to je jiný krvácení, úplně.
@cilkat Tyjo, zajímavý. Ale to vysvětlení by nejspíš sedělo 🤷kdo ví, každopádně jsem zvědavá,kdy mě to prejde , už je to otravný teda, bojím se pomálu vyjít z baráku 🥴🤷
A proč by to nemohla být ms? Normálně jsem ji dostala presne 25.den po porodu jako když jsem mela normální cyklus pred těhotenstvím. Nikde není psané ze kojení to musí zastavit
@andy15 I když jyem kojila obě děti plně odzacatku, ms prisla hned na konci šestinedělí. 🤷 Cyklus byl sice nepravidelny a trval min 40 dní, ale byl.
Pokud se ti ale něco nezdá, porad se na gynde.
Taky jsem to tak mela. Byla to menstruace. Přišla jednou po porodu a pak az za cca 1,5 roku kvůli kojení.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, v lednu jsem měla očistky 2 týdny. Dostala jsem ihned po porodu léky na pozastavení laktace - o miminko jsem přišla v 38tt. Přesně 4týdny po porodu přišla první MS - potvrzeno i gynekoložkou (byla jsem u ní 5.týden po porodu, jelikož jsem měla zanícený steh).