Ahoj, zatim to vypada ze budu rodit cisarskym rezem kuli placnte. Tak se chci zeptat zkusenych jak to v Podoli probiha. Zda je mozne ze me mimco prilozi na hrud hned, nebo ne. Jake jsou ty vazby zda je to pak rozdil. Dekuji za odpoved
Jake vazby mas mysli?
Myslim materske vazby. Ze pry cisar neni porod a vse je mnohem horsi. Kojeni, imunita miminka atd. Tak by me zajimalo jak to mate vy zkusene. Zda jste hned s mimcem k sobe prilnuli atd.
@baaar1 pri vaginalnim porodu bez zbytecnych zasahu se vyplavuje urcita „chemie", narozdil od sc. To je proste priroda, s tim nic nenadelame nikdo. Bohuzel si vetsina maminek, ktere prosly sc mysli, ze jsou timto staveny pod uroven a ze sve deti miluji mene. Ne, je to proste JINE. Nicmene muzes vazby s miminkem sama podporit-bondingem, doma nosenim, castYm kojenim...pry lze i to, ze mas miminko u sebe na pokoji, ale musi byt o miminko postarano (je pritomen napr.manzel)_ ale to si over, mozna nevedomky „kecam". No a v neposledni rade bych prokonzultovala s vicero porodniky, zda je sc opravdu nevyhnutelny.
@baaar1 Mám za sebou dvě sekce (jinde). Ani jednu z dcer mi nepřikládali na hrudník, držel je manžel v zavinovačce. Nevadilo mi to. Na pokoji jsem je měla cca 3.-4.den po porodu, protože jsem se musela dát do kupy. Obě jsem kojila déle než rok, měla jsem s nimi hezký vztah a imunitu mají v pořádku - jsou to normální děti bez toho, aby nějak strádaly 🙂
Nenechaj se zdeptat nějakýma teoriemi o císaři a bondingu atd. Az to male bude na světě bude to to nejhezčí, nejlepší, nejsladší mimi na světě protože bude Tvoje.Jesti ho pochovas o něco díl je úplně sumak.... hlavně aby ste byli zdraví.
Mam obě děti císařem a jsou to normální děti 😁😁😁Kdyby Te něco zajimalo tak se ptej 👍
@zmrzlinka nikdo netvrdi, ze sc narozene deti jsou nenormalni. I moje nej kamoska rodila cisarem, tudiz mohu potcrdit tva slova:Ano, vskutku ma normalni deti.
Ale to, co bylo psano vyse, to neoblafnes a rozhodne to nejsou teorie. Ucelem neni zakladatelku „zdeptat", ale poskytnout relevantni info, aby napriklad vedela, ze i pri sc se nemusi spokojit s „pouhym" pochovanim miminka a nasledne cekat, az ji ho donesou striktne po trech hodinach. 😉
@panickatlamicka a je to tady..... vskutku ma normální děti.... ještě prihod článek, ze děti rodene přirozeně jsou inteligentnější než cisarem a je hotovo 😁👍
@zmrzlinka o co ti jde?
@panickatlamicka mne naštěstí uz o nic....uz mam odrozeno a odkojeno
Presne jak pise riakuk.dite mi prilozili az vecer na jipu a sekce byla ve 14h.pak jsem se davala do kupy a dite jsem mela u sebe asi 4.den a vztah mame krasnej a kojeni bez problemu.doporucuju si to zbytecne nedelat tezsi nez to je.sekce nebo prirozenej porod kdo je tady mama?ty a je jedno jakou cestou to dite prislo na svet.pokud ho budes milovat je uplne jedno jak na ten svet prislo ☺
Jo a rodila jsem v podoli v celkovy narkoze.zeptej se doktora az budes chodit do poradny pred porodem na podrobnosti.a stejne nevis jak ti bude,tezko si to naplanujes.ja byla dost unavena a bolelo me bricho ze mi vubec nevadilo ze nemam dite hned u sebe,ono stejne furt spalo☺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
O tom, zda ti miminko prilozi, rozhodnes ty, nikoli porodnice. Mas-li na mysli bonding, tak ten lze delat i pri sc. Kazdopadne, mela-li by porodnice s timto problem, nejspis bych se koukla po jine.