Císařský řez a gel proti srůstum. Nechat si gel aplikovat?

dazuka
24. říj 2020

Ahoj v pondělí mám nástup na císaře. Je tady někdo - nejlépe nějaký zdravotník, který tomu aspon trochu rozumí - dotaz zní: po prvním císaři jsem gel proti srůstum neměla a problémy nemám žádné. V pondělí jdu na druhého císaře - Má význam si ten gel nechat aplikovat? Doktorka mi ho nenabízela, ale ptala jsem se na něho sama a ona ho začala vychvalovat, ale i tak ..... nevím jestli to není jen obchodní trik, jak prodat výrobek. Děkuji za odpovědi. D.

hezz17
24. říj 2020

Kdyz jsem chodila na praxi, visely na to reklamy na chodbách oddeleni. Doktorka nam tenkrat rikala, ze neni zadny seriozni vyzkum, ktery by potvrdil ucinnost. Moje kolegyne, ktera na srusty hodne trpi si pak pri operaci nechala dat 2 na doporuceni a exekt zadny. Srusty ma i tak a trpi stejne jak pred.

lolam10
24. říj 2020

Ja jsem pri prvnim nemela a pri druhem ano.v obou pripadach jsem se hojila hezky.na treti cs si to budu urcite kupovat.je to jen o penezich,nic se tim nezkazi,max.to bude k nicemu takze za me jednoznacne ano...a jeste jsem mela takovou tu naplast pres jizvu na cele 6ti nedeli a to mi prislo vyborny,celou dobu to tlaci na jizvu,jakoby neustala masiruje a fakt mam jizvu krasnou...

inkheart
24. říj 2020

Slyšela jsem, že se vyplatí zejména, pokud plánuješ další těhu. Já pokud budu příště opět rodit císařem, určitě si ho pořídím, finančně nás to nepoloží a proč si nezvýšit šance na bezproblémové těhotenství do budoucna.

dazuka
autor
25. říj 2020

Holky děkuji. D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru