Ahojte chtěla jsem se zeptat jak je to s cévkováním a porodem na Kladně (oblastní nemocnice). Můžu cévkování případně odmítnout? a po porodu se mnou ta sestra pujde na záchod sledovat jestli čůrám? protože jestli jo tak ze sebe nedostanu ani kapku, vim že cévkování nebolí, ale prostě ho nechci. Jak je to na kladně případně kolik času dávaj na to se vyčurat. Díky
No u klasického vaginálního porodu se ani před necévkuje.Cévkují pouze v případě že se po porodu nevyčůráš sama.A už si nepamatuju teda jaká je na to přiměřená doba.Mě se jen sestra zeptala a nic víc neřešila.
O cévkování se nikdo nezmínil. Za 2,5 h po porodu se mnou šla sestřička do sprchy, nekoukala na mne, jen mi řekla, ať se zkusím při puštěné sprše vyčůrat a šlo to. Byla moc milá, ukázala mi, kde si budu brát vložky, košile, kam dávat použité atd.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No, necevkuji pro svou zábavu, ale když je problém. Mě sestra nikdy nekontrolovala, cévku jsem neměla. Požádala bych ji, jak to tu píšeš, že ti to s doprovodem nepůjde.