Budu už rodit? Je mi zle, zvracím

krulinda
25. bře 2018

Prosim o radu, dva dny zpět, jsrm měla 5h pravidelné bolesti které z ničeho nic ustali. U dr sem nebyla protoze me bylo dobře dalsi bolesti uz nebyli ,ale ted uz druhy den je mi zle a po kazdym jidle zvracim...mam jet? Dnes od snidane přemlouvam žaludek ale nedari se a zacina me bolet hlava..sem 38tt

lida9
25. bře 2018

podle me poslicci pred dvema dny, ke konci je cloveku spatne nebo treba nejaka strevni viroza, hlavne dostatecne pij at nejsi dehydratovana... jdi k doktorovi, kdyz se ti neco nezda, lepsi trikrat zbytecne nez jednou pozde🙂

krulinda
autor
25. bře 2018

@lida9 tak jsem byla na kontrole jeste se nic nechysta a le na to zvraceni nic nerekli..ted lezim je mi zle i z vody tak nevim ☹

lida9
25. bře 2018

tak uvidis jak ti bude zitra, kdyz do sebe nedostanes ani vodu, tak je jdi urcite otravovat zitra znovu... nemusi to byt porod, ale kdyz neudrzis ani vodu tak je to v 38. tydnu nebezpecne, meli by te hydratovat kapackou... drzim palce at je lip🙂

snahnah
25. bře 2018

@krulinda Voda není dobrá na rozbouřený žaludek. Zkus Coca colu čistou nebo naředěnou s vodou po lžičkách, slabý černý čaj s cukrem nebo bez nebo mi taky pomáhá bublinková sladká minerálka (za mě citronová matonka😉). Držím palce!

pecinkaandulkova
25. bře 2018

@krulinda pokud nemas bolesti pravidelne alspon co 10minut,nekrvacis,nebo nemas jine problemy tak asi z toho nic nebude..mela jsem to stejne a vzdy me poslali domu. V den porodu jsem si byla uz sakra jista ze je to ono bolesti co 2min ktere uz nesli ani vydychat 😀 pokud ti neni nejak moc zle nebo neco tak byt tebou si jen lehnu a odpocivam..kazdopadne drzim palce at to mas brzy za sebou 😉

letadylkokane
26. bře 2018

Ahoj, obnovuji diskuzi. Jsem 37+1 dle PM, dle UTZ o týden méně a potřebovala bych radu, protože s prvním dítkem si tohle nějak nevybavuju. Celé odpoledne mě chytají křeče do podbřišku, připomíná to první den hodně silné menstruace. Do toho mi navíc často tvrdne břicho, dneska už to počítám na desítky. Jsou to poslíčci, nebo se takhle některé z vás rozjížděl porod? Nemám žádné zdravotní potíže a těhotenství je jinak naprosto OK, předčasný porod mi nehrozil... na riziku nejsem. Ale tohle mi vrtá hlavou, občas mě ta křeč do podbřišku zlomí v pase. V prvním těhotenství jsem poslíčky skoro nevnímala a rodila jsem s křížovými kontrakcemi, do podbřišku je to pro mě novinka... moc díky za odpověď.

maxannie
26. bře 2018

@letadylkokane Ja mela u prvniho kontrakce do bricha, u druheho krizove...U tebe to vypada na poslicky, ale nejlip ti poradi stejne lekar. Za 5 dni budes mit mimco donosene, tak se uz klidne muze tvoje telo pripravovat na porod 🙂 Kazdopadne hodne stesti a malo bolesti u porodu 🙂

letadylkokane
26. bře 2018

@maxannie děkuju moc za odpověď, no.. snad máš pravdu, ráda bych ještě chvíli zůstala v celku 🙂 Ale musím říci, že je to tedy celkem šlupka, obzvláště za situace, že mi tu pobíhá 1 a 3/4 roku stará cácorka, která chce pořád mazlit a zvedat 😀

maxannie
26. bře 2018

@letadylkokane to mi povidej, ja mam doma dvouleteho a k tomu mesicniho 🙂 Starsiho jsem tahala celou dobu, proste to jinak neslo, bylo to narocne obdobi, ted je sice taky, ale zase jinak :D

veronikanel
26. bře 2018

@letadylkokane Já syna rodila ve 32+2tt.Bolesti byli NEPRAVIDELNÉ ,takže jsem neplašila a nejela hned.Měla jsem je za poslíčky...Až o 3h později jsem měla na toal.pap.trochu krve a i když máme nemocnici takřka za rohem,dojeli jsme jen tak tak...Raději bych jela.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru