Ahoj maminky,mám 6 dní do porodu a začínám cítit takový tlak v podbříšku,skoro jako v menstruace akorát trošku větší,někdy se vzbudím i v noci a bolí to. příprava na porod ? 🙂
Ahoj, já mám 3 dny do porodu a trápí mě to samé... chytne mě to parkrát za den a v noci...
A doktor ti na to nic neřekl ? já byla minulý týden a byla jsem na 4 cm otevřena ale teď nevím jdu až v pátek ..
@gabriela_topolova nene doktorka mi právě neřekla nic, jsou to takové chvilkové bolesti podbřišku,které mi jdou občas okolo až do zadku... V pondělí už půjdu do porodnice na kontrolu tak uvidím... Ráda už bych rodila
mám právě tohle a pak křížový bolesti...☹ je to takový otravný :-/ už bch bylaa taky moc ráda aby byl venku,ale jeho táta chce až třetího na stejně jako on 😀
Tak to možná do toho třetího už nevydržíš. Porod jistě poznáš. Mně to začalo bolestí podbřišku v pravidelných intervalech. Je vidět, že tělo se připravuje, když už jsi na 4 cm otevřená. Ať to máš rychle za sebou. Poslední dny těhotenství jsou opravdu náročné... 😉
@lpamela No to mi povídej .. ☹
@gabriela_topolova Ahoj,tak už mas prcka venku? 😉 Já ještě ne 😩
@verushe20 Ahoj ještě nee ☹ ale už by mohl 😀 🙂
Ja jsem dneska 40+4 a už asi týden mě každý den a noc chvílema silně bolí v podbřišku,jde to do zad a konečníku ale pořád je to dokola stejné... Ani mi neodešla hlenová zátka,nic... Už jsem z toho unavená a zoufalá... Občas mě taky bodne na čípku a v tříslech... A mimo sebou hodně vrtí... Už aby to bylo zamnou 😪
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
no pokud to nejsou poslíčky, tak je možné, že se ti to rozjíždí 🙂 dej sprchu teplou a uvidíš, buď to zmizí nebo zesílí a pojedete