Holky prosim vas zitra jsem 39 tyden a asi pred hodkou me zacalo bolet v zadech v tak nejak v krizi a kostrc nevim jak to popsat,ale nemam to pravidelne jako jsou kontrakce krizove mam to porad slaboulinkou bolest bez prestani. Nemate nekdo nejakou zkusenost, jestli to muze byt k zacinajicimu porodu??? Pri prvnim jsem mela krizove bolesti no ale to bylo v intervalech tohle je neco jineho porad jemna bolest...dekuju za odpovedi
Já myslím že může a nemusí... Já mám tyhle bolesti od začátku...treba pak týden klid,a pak znova..
Někdy nemůžu ani chodit...ale vzhledem k tomu že ty jsi v 39 tt a ja jen 32,tak možná bych asi pro jistotu na kontrolu zajela...
ale to prave nejsou pravidelne bolesti ,ale boli to jemnounce porad
No mě to bolí nonstop v době kdy to bolí, a to až tak že se prostě ani nepostavím na nohy...pak třeba tyden jak když utne a jsem v pohodě a pak nanovo... Jak říkám, pokud už jsi v 39 tt kontrola ničemu neuškodí...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Muze byt, taky jsem mela nejdriv jemne bolesti, blbe se mi spalo a myslela jsem, ze je to sen a jeste ten den jsem porodila.