ahoj holky, vzhledem k tomu, že první porod byl vyvolávaný a nakonec skončil stejně sekcí tak teď fakt nevim ☹ minulý pátek jsem byla otevřená na prst, v nemocnici mi řekli, že se další poradny v pátek nedožiju komplet...... Celý pátek kontrakce, sobota třeštění hlavy, pondělí kontrakce a od úterý tj teď už 24 hodin mám fakt hnusný křížový bolesti spojený s bolestmi jako na ms. Jinak mě bolí nohy, stehna, třísla, podbřišek.... jsem dole opuchlá jak kdybych si sedla do vosího hnízda...... Včera dvě hodiny kontra po 3minutách, v noci taky..... sprcha nepomáhá, odpočívání, chození ... je mi pořád stejně.... volala jsem i do porodky a tam mi řekli, že to můžou být bolestiví poslíčci a pokud to mám blízko tak mám dojet do poradny..... a já pořád nevim... ta bolest i tvrdnutí břicha jsou zatím snesitelné...... někdo kdo to měl podobně? Já prostě nevim jestli jet nebo ne :(
Ono to je asi proste strasne invidualni.. me se na monitoru ukazujou kontrakce (poslicci) a vubec je necitim a nevim o nich.. kdyby mi to sestricka neukazala na monitoru tak o tom nevim, ale nekdo je ma fakt bolestivy, tak proste tezko rict :( Proste kdyz to nebude k vydrzeni nebo se ti nezdaly pohyby mimca tak tam zajed' a jinak pokud mas poradnu v patek tak treba do patku vydrzis?
@karlajasmine no já vím že je to idividuální..... já měla kontrakce už minulý pátek, docela velké, chtěli si mne tam nechat..... připadám si trochu jak blázen, nechci být šílená nastávající matka co jezdí s něčím, co prostě není porodní nález,... ☹
Kontrolou rozhodně nic nezkazíš. Je jasné, že se to chystá. Sestřenka jela do porodnice asi 3x. Vždy to vypadalo na porod a pak z toho nic nebylo. Nakonec si ji tam teda už nechali a nějak ji pomohli. Ať to máš brzo za sebou... 😉
Silné křížové bolesti jsem měla taky, myslela jsem, že mám poslíčky. Ale jakmile mi teplá voda nepomohla a začala jsem mít kontrakce po 10 mínutách a pak už po 5 min. Věděla jsem, že přišel den, kdy budu rodit. A v ten den jsem byla ještě v porodnici na vyšetření a večer jsme frčeli znova do porodnice, ale tentokrát už rodit.
Me bolesti zacaly ve stredu v 17 hod a cim dal vice se stupnovaly. Ulevu jsem pocitila az po pichnuti epiduralu. Bolesti jsem mela az do ctvrtecniho rana 3:32. V te dobe dcera prisla na svet. Mozna mas poslicky. Nastesti jsem to mela celkem rychle.
@thesun Taky jsem si vcera rikala jak na tom jsi!! Ja uz ty svoje poslicky citim, vcera v noci mi zacaly, ale jsou to rozhodne posilcci, protoze me to vubec neboli a vzdycky to prejde.. tak ti drzim palce at se dockas te zitrejsi poradny a at mas snadnej porod 🙂
já se přidávám, zítra mám termín, dnes v noci křížové bolesti úplně přesně po 10 minutách, nejdřív nebolely, pak to bylo už horší, nicméně chtěla jsem to vydržet do rána, celou noc sajgon a k ranu to přešlo, jen mám tvrdý břicho a odešla komplet hlenová zátka
Taky bych jela!! Radsi pojedu 10x nez rodit doma...v porodnici jsou tam od toho aby vam rekli co a jak...
tak jo, teď jsem se vrátila z poradny.... mám jen bolestivý poslíčky.... bezva....tak já si jdu užívat, dneska je mám už od jedné ráno 😨 ble 😨
Vydrzte to.. Nebude to trvat dlouho zachvilku budete mit toho prcka u sebe a tohle vsechno hodite za hlavu 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@thesun Tak ja myslim ze ti tady nikdo moc neporadi.. pokud si nejsi jista, tak tam proste zajed', za to nic nedas 🙂