Ahoj holky chci se zeptat mám 9 dní od porodu a teď mě při močení či stolici píchá v podbřišku jako by mě někdo bodal nožem. Je to dnes druhý den, když mocim ve sprše tak mě to nebolí, ocistky nezapachaji tak nevím, ale asi raději zajet na gyndu co? Nebo to může být zavinovani dělohy? Děkuji za každou radu
No zítra zajedu nic za to nedám, děkuji 🙂
Jak to dopadlo ? 🙂
@gwendelina Také by mě to zajímalo, mám totéž. ☹
Mam to same,jsem jeste v porodnici,zitra by me meli pustit domu,strasne me picha ale v podbrisku,byla jsem na sekci...jak to dopadlo???
Zajela bych na gyndu 100% - píchání by mohlo znamenat zánět nebo i něco dalšího/placenta apod./..rozhodně nenechávat a netlumit práškama-zmizí dočasně bolest, ale podstata-problém zůstává...nepíšeš,jestli máš teploty... i bez nich bych šla.
Gwen - dej vědět,jak jsi dopadla... 😕
Ahoj tak ja dopadla tehdy super, bylo mi receno, že se vrací vse na své místo od te doby jsem žádné bolesti nemela
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To může být cokoliv, hodně bych pila, nějaký Paralen nebo Brufen. Když by to nezabralo, tak asi zajet zítra do porodnice? Držím pěssti.