ahoj lidičky,
mám takový problém, jsem měsíc od porodu a teď asi poslední týden mě začal tak nějak tlačit klitorys i stydké pysky, když jdu zatlačit na velkou nebo i na malou...nevím zda to nemůže být tím, že ve vnitř se to hojí...nebo zánět močáku, nebo prostě nějaký zánět!nemáte s tím někdo zkušenosti?
to chigina:jéžiš tak to je tedy síla, takovou dobu?a co s tím dělat aby to nebolelo?kolikrát totiž třeba dostanou i jakousi křeč ve spánku nebo když dlouho stojím na místě, přijde mi jako by to natékalo...
Ahoj, já jsem 4 týdny od porodu a cítím to taky.Hlavně ty stydké pysky při dllouhé chůzi, stání...Ale musim říct, že jsem teď začala posilovat svaly pánevního dna a trochu se to začíná lepšit.Tak uvidíme za pár dní.
to jsem ráda, že to nebude nic neobvyklého, že v tom nejsem sama...taky se snažím cvičit ještě to moc nejde kvůli špatnému šití, ale snaha je!tak dej vědět až to bude lepší!!jaké cviky děláš?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
milly mám to taky a to jsem 15 měsíců po porodu a nevím co to je , asi pánev se vrací do původního stavu 😒