Ahoj maminky, chci se zeptat, zda se nektere z vas nestalo na konci tehotenstvi neco podobneho a zda to muze signalizovat blizici se porod. Uz od 34tt me doktori strasi predcasnym porodem. Mekky cipek, ktery je hodne zkraceny a male hodne dole tlaci hlavickou. Kazdy tyden me prosi at odpocivam abych vydrzela co nejdele. Jenze to se s dvouapulletou dcerkou tezko dela. Jsem ted ve 36+4tt. Predevcirem jsem v noci dostala silenou zimnici. Nemocna nejsem, normalne je mi porad teplo. Vcera mi odesla hlenova zatka, bylo mi nazvraceni, mela jsem sileny vnitrni tres, porad jsem chodila na velkou a male bylo cely den jak zbesile. Porad se otacelo, kopalo, protahovalo az to nekdy bylo neprijemne. Muze to signalozovat, ze se blizi porod? Stalo se to taky nektere z vas? Sice uz mam jeden porod za sebou, ale toto jsem nezazila. Tehotenstvi bylo uplne jine a bezproblemove. Dekuji
Moc děkuji... já právě nechtěla nějak plašit, dneska je relativně v klidu
V podstatě jakakoliv zmena od stereotypu může byt blizici se porod..a taky nemusi,to je slozite.Kazdopadne je zde uz uvedeno,pokud se plod hýbe nezvykle moc nebo naopak malo je na miste kontrola u lekare.Lepsi je plasit zbytečně, nez neco zanedbat 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Muze byt. Mne upozornovali, ze kdyby se plod hybal kdykoli nejak vic nez je obvykle, mam naklusat do porodnice.