Blíží se porod? Zimnice, odešla hlenová zátka

luca1987
30. říj 2017

Ahoj maminky, chci se zeptat, zda se nektere z vas nestalo na konci tehotenstvi neco podobneho a zda to muze signalizovat blizici se porod. Uz od 34tt me doktori strasi predcasnym porodem. Mekky cipek, ktery je hodne zkraceny a male hodne dole tlaci hlavickou. Kazdy tyden me prosi at odpocivam abych vydrzela co nejdele. Jenze to se s dvouapulletou dcerkou tezko dela. Jsem ted ve 36+4tt. Predevcirem jsem v noci dostala silenou zimnici. Nemocna nejsem, normalne je mi porad teplo. Vcera mi odesla hlenova zatka, bylo mi nazvraceni, mela jsem sileny vnitrni tres, porad jsem chodila na velkou a male bylo cely den jak zbesile. Porad se otacelo, kopalo, protahovalo az to nekdy bylo neprijemne. Muze to signalozovat, ze se blizi porod? Stalo se to taky nektere z vas? Sice uz mam jeden porod za sebou, ale toto jsem nezazila. Tehotenstvi bylo uplne jine a bezproblemove. Dekuji

ariadna12
30. říj 2017

Muze byt. Mne upozornovali, ze kdyby se plod hybal kdykoli nejak vic nez je obvykle, mam naklusat do porodnice.

luca1987
autor
30. říj 2017

Moc děkuji... já právě nechtěla nějak plašit, dneska je relativně v klidu

nellie87
30. říj 2017

V podstatě jakakoliv zmena od stereotypu může byt blizici se porod..a taky nemusi,to je slozite.Kazdopadne je zde uz uvedeno,pokud se plod hýbe nezvykle moc nebo naopak malo je na miste kontrola u lekare.Lepsi je plasit zbytečně, nez neco zanedbat 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru