Ahoj holky, druhe tehotenstvi me neuveritelne zmaha. Termin mam 7.12. a prenaset me pry nenechaji. Jake znate babske rady k "pobidnuti" miminka k ceste na svet? Bezpecne a nenasilne 🙂 A zabralo vam neco?
Prý pomáhá skoricovy čaj...
Já si večer dala a ve 3 ráno mi praskla voda...jestli to bylo tím čajem,nevím😀
Sex
@janulkakraniska skorici mam rada, to bych mohla zkusit, az tu bude 40tt
@agnes2ivory Každé tělo je jiné... Já zkoušela vše víše napsané + výšlap na rozhlednu, teplá koupel s levandulí, čaj z listů malinovníku a nic nepomohlo... Syn na svět opravdu nechtěl...
Ahojky,mě bohužel nepomohlo vůbec nic,horka vana,sex,stimulace bradavek,sklenka vina,ostré jídlo,to jsou věci co mi poradila doktorka a nic...tak snad to bude u tebe úspěšnější 😊
čaj ze zázvoru, skořice a hřebíčku... prý se musí pít aspoň 3 dny, já 4. den porodila. 🙂 den před porodem jsem si ještě dala delší procházku, masáž hráze, pár cviků jógy, sklenka vína a sex.. a v noci jsme jeli. Měla jsem týden do termínu.
Ruzne caje v kombinacich, jak psaly holky vyse, ananas, palive jidlo, cervene vino v horke vane, dlouhe prochazky, chuze do schodu a do kopce, myti oken, pleveleni zahradky, myti podlahy na ctyrech, skakani na balonu, sex, masaz bradavek, masaz hraze... nic z toho mi nepomohlo a 12. den po TP jsem sla na vyvolani. Ale nase holcicka ma holt uz od briska svoji hlavu, to mi umi velmi dobre ukazat uz ted, v peti mesicich 😀
Já zkoušela pití maliníku, jedla lněné semínko, udělala velkej úklid, sexovali jsme,procházky byly taky hodně velký, chůze po schodech a nepomohlo. Vyvolání porodu jsem se nevyhla. Příště bych ale zkusila ještě ricinový olej, prý to může taky pomoci.
U me az tabletka na vyvolani
@agnes2ivory sex, dlouhe vychazky. Pry i paliva jidla. Pred prvnim porodem dlouha vychazka. Pred druhym vychazka 11km a vecer sex a jeli jsme.
sex, pak ricinovy koktejl - odzkouseno na trech porodech, ale pokud neni miminko pripravene, tak s nim nic nehne
Zkusila jsem naprosto vse a vyvolavali mi porod 10 dni po terminu 😅 Termin porodu sedel. Pokud miminko ven nechce, muzete se treba postavit na hlavu a ven proste nepujde :D
Sex 🙂.Důvodem je mužské sperma, které obsahuje takzvané hormony prostaglandiny, které mohou opravdu vyvolat kontrakce a samotný porod.
Zkoušela jsem sex, fyzickou námahu, sklenku vína, teplou vanu a nepomohlo nic 😀
Mohla jsem se stavet na hlavu a nepomohlo nic. Fyzicka namaha (sekani zahrady,ryti zahonu,myti oken,vychazky se psem do terenu), sex, horka vana, skoricovy caj...pomohl az jeden den pobytu v nemocnici,asi strach z vyvolani. Nebo to tak proste melo byt 🙂
Fyzickou namahu mam cely těhotenství, palivy jidlo me udrzuje při životě a horka vana je to jediny co ulevi mym bolavym zádum. Takze za spolehlive vyhanece bych je rozhodne nepovazovala 🙂 mozna zabere sila vule a přesvědčit miminko, ze uz se na nej opravdu hodne hodne tesime... Ne, samozřejmě jak pisou holky - kdyz se mu ještě nechce, tak se muze člověk na hlavu stavet a smula, z delohy ho nevytrese 🙂
Mimino to nerozhoduje.. zatiaľ sa neprišlo na mechanizmus ktorý spustí porod. To len tak btw.
@vladienka vidis a ja jsem zas cetla nejak studii, kde uvadeli, ze porod spousti miminko. Tedy ne ze by si reklo "tak ja jdu", ale po jeho dozrani je vyplaven urcity konkretni koltejl hormonu a chemikalii, ktery spousti porod. Samozrejme predcasne porody pod to nespadaji, tak jsou to zase infekce, vrozene anomalie delohy a dalsi a dalsi faktory, mnohdy i nevysvetlitelne.
Holky diky za vase prispevky. O vetsine tech rad jsem uz slysela. Mam asi tri nedele do terminu a uz se fakt tesim, az to peklo jmenem tehotenstvi skonci 🙂
Jak je vyse uz nekolikrat vyse zmineno. Sam doktor mi doporucoval sex. Konkretne muzske sperma. Jelikoz jedna tableta na vyvolani, obsahuje to, co dvojta davka muzskeho spermatu. Chtela jš m vyzkouset, nicmene, mamzel byl proti. Asi se bal, ze jej maly chytne pri sexu za pytel 😂 coz me nakonec behem naší konverzace vytocilo tak, ze jsem zacala rodit 😂 takze za me funguje nechat se vytočit 😂
já si masírovala bradavky a začalo mi být divně, dala jsem horkou sprchu a z ní to sotva stihla do porodnice 😉
Fyzicka namaha, prochazky, poskakovani ze schodu, sex, vino, tepla vana, piti ruznych caju...proste takovy klasiky...u prvniho ditete mi nezabralo vubec nic az vyvolavacka v porodnici, u druhyho to vypada uplne stejne zatim-mam 4dny do TP a vubec nic (to sem dokonce tepovala na kolenou koberce fakt drina..) takze za me tyto babsky rady nefungujou 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Umýt okna 🙂, pálivé jídlo a sex 🙂, ale osobně si myslím, že pokud mimi chtít nebude, tak s tím nic neuděláš. Já osobně jsem vyprala a pověsila plenky a o půlnoci jsem jela 🙂