Maminky atopičky, kdy se vám po porodu zlepšil ekzém? Mě se rapidně zhoršil v těhotenství a myslela jsem, že po porodu bude klid. Bohužel se tak nestalo, mám to stále hrozné, strašně to svědí a na rukou mi kůže praská do krve. Máte někdo podobné zkušenosti?
mě se po porodu sice nezhoršil ale mastičky co mi před tím zabírali téměř okamžitě tak po porodu vůbec,vyzkoušela jsem jich už strašně moc a výsledek nulový.ted se mažu konopnou mastí a je to trošku lepší...eda aspon to tak nesvědí
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lovely22 Tak jsem zvědavá na ostatní reakce.. Protože já jsem po prvních dvou porodech o ekzému věděla jen trošku a jen přes zimu, zato po třetím porodu se cítím asi jako Ty... Nadloktí jsou jeden velký suchý a popraskaný flek, celkově jsem přesušená a usvěděná... ☹ Už jsem tu četla i informace, že autorce pomohlo vysazení pšenice (ne lepku jako takového, "jen" pšenice), což je u mě hodně velký problém, miluji těstoviny, miluji spoustu dalších pšeničných věcí. Tak nevím... Zatím se jen mažu lipobasi a A-dermou, na to nejhorší zklidnění to stačí, ale ráda bych se toho zbavila úplně... ☹