Ahojte nevie mi niekto poradit ako sa zacinaju brat tabletky po porode, ked este nie je menzes?Dakujem za vsetky odpovede
Beru také antikoncepci Cerazette a moje DR řekla, že je mám brát v kuse, protože menzes nemáš tak nemusíš dělat pauzu.
takze ked doberiem prve balenie hned mam zacat druhe?
Přesně tak, žádná přestávka, taky proto je na platíčku 28 pilulek, místo 21 jako u běžné antikoncepce 🙂
vazne, vobec som si to nevsimla
No já taky ne, ale je to napsané na krabičce 3x28 😀
dakujem ti velmi pekne za cenne rady
Od toho jsme přece na koníkovi, abychom si vzájemně všechny pomáhaly! První mimčo je krok do neznáma a každá pomoc a rada je dobrá! 😵
to mas obrovsku pravdu, ale nie vsetky su ochotne pomoct
mě řekl doktor, že tato antikoncepce chrání až 7.den jejího užití, tak pozoor!!!
Jo a narozdíl od normální antikoncepce, když ji přestaneš brát, tak přestane fungovat, tak taky pozor!!! 😀
A mě doktor říkal, že po Cerazette se snižuje chuť na sex tak pozor!!! 😀
ahojky ja som hned dostala menzes ked som ju začala brat a to som si mylsela že si ešte na chvílu od toho oddýchnem no smola 😀 😀
Já jsem to teda ještě nedostala a jsem strašně ráda, ale je mi jasné, že mě to zase čeká ☹ Je to teď taková pohoda...
taky jsem to dostala po sedmi dnech braní a nějak hoodně, od té doby nic a to načínám třetí plato, tak nevím čert se v tom vyznej, mudr říkal, že je to normální, všechno o.k.
Tak teď jsem pochopila, proč nemám choutky na sexík...a to já mohla vždycky, všude a v jakoukoli hodinu 😀 😀 😀 ...hmmm, ale aspoň mám teď výmluvu pro chlapa 😀 😀 😀
jO HOLKY JA JI MELA TAKY A BYLA SEM STASTNA,ZE JI MUZU VYSADIT PRY JE TO DOBRA A NOVA ANTI,....hruza mela jsem to neustale takze sem brzo prestala kojit tak jsem byla rada a mohla sem prejit na svoji starou ted se mi to pripomelo zapomela jsem si rano vzit du na to 😀 😀 😀
a jak je to s vahou??nepribira se po nem???
Melani tak to já nevím, já ještě nezhubla, protože stále kojím a antikoncepci do sebe cpu furt. Ale jsem optimista a spoléhám na to, že jak přestanu kojit a ládovat se práškama zhubnu 😅 😝
ja se prave snazim hubnout,jidlo si odeprit neumim,ale chodim na dlouhe a svizne prochazky a dobre to funguje..Tak bych nerada zase nabrala 😀
Ahoj,tak jste mě pěkně vylekaly.Jsem tady četla,že prvních 7 dnů braní se ještrě musí použít jiná metoda.To jsem se vyděsila! 😲 Hned jsem se tam šla podívat a pochopila bych to takhle.Když to začnete brát první den menstruace,tak to funguje hned a neotěhotníte.Pokud si to vezmete poprvé až některý z dalších dnů menstruace nebo pokud ještě menstruaci po porodu nemáte,tak prvních 7 dnů je potřeba se chránit ještě jinak.Doufám,že jsem to napsala srozumitekně.To pro další,který to budou ještě číst,aby se nevyděsily tak jako já. 😉
Tak já jsem načala 3platíčko a můžu říct,že tím končím.Po 10dnech braní cerazette jsem začala krvácet a tak to trvá každých 10dní po 4-5dny krvácení.Takže to shrnu:10dní nic a 5dní krvácení.Ze začátku jsem se zhrozila a volala mudr.,ale prý je to normální a není to menses,jen negativný účinek po cerazette.Ale když to trvalo další měsíc,tak jsem šla raději na kontrolu,ale mudr.mě prohlídla a udělala ultrazvuk a opravdu mě ujistila,že je vše v pořádku a pokud mě to obtěžuje časté krvácení,tak pak mi napíše jiné.Hm. ☹ Takže za cca 12dní končím s posledním balením a uvidím,zda to bylo po těchto prášcích.Ale myslím na 99%,že to je po nich.
tak ja teda ani nezacnu..vydrzim nez prestanu kojit Laure bude deset mesicu tak bych to chtela pomalu ukoncit a vratim se k Cilestu ten mi vyhovoval maximalne 🙂 diky za rady 🙂
jandalinka, taky jsem to tu řešila. začla jsem je brát a hned po 10 prášcích jsem to dostala na čtyři dny, ale MS byla jiná než obvykle, taky jsem žhavila dráty dr. ten řekl, že mám brát 2 - 3 dny po dvou. Doberu platíčko a kašlu na to, budeme si radši dávat pozor, než dostávat ms když kojím a beru prášky. Mám dvě platíčka, nechce někdo koupit, kdo má s nimi dobrou zkušenost?
pořád špiním, už 13. den, přibrala jsem za měsíc 3 kg uplně najednou - před tím jsem naopak hubla, jsem nervozní, děs - to jsou jen pro info me zkušenosti, doberu 2. platíčko a končím, nevíte, jestli to muzu prestat brat uprostřed, když stejně porad krvácím?
Tady čtu samé negativní reakce.. já ji beru už čtvrtý měsíc a všechno naprosto v pohodě. 😎
Holky, beru jí už taky 4 měsíce a v pohodě. Menses jsem za celou dobu měla "jeden" den...
S tou (ne)chutí na sex jsem to netušila, připisovala jsem to spíš stavu po porodu a celkový vyčerpanosti, ale už se to jaktakž srovnalo 😀
holky, to jsem ráda, že někdo s ní je spokojený,trochu jsem se vyděsila, když jsem to tady četla 🙂 já ji beru teprve 3týdny a měla jsem "MS"asi 2dny a jinak pohoda, tak snad to tak bude i nadále 🙂
na každěho to asi pusobí jinak, ja dostala velmi silnou menses, ta neskončila, porad jsem spinila a ted úo 14 dnech zakrvácene prosteradlo, vsechno (to jsem na noc mela vlozku), bolest v podbrisku a je to tu znovu. Takze aniž by to skončilo, mam ji znovu. Hruza. Jsem z toho uplne vedle. A hormonama po porodu to neni, protoze jsem menses mela 2x, pravidelne (celkem) nez jsem zacala brat tyto prasky. Ale ono to v pribalovem letaku píšou, že nemusíte mít menses vubec a nebo taky krvácet po celou dobu... 😠
bramburko,tak to Ti fakt vůbec nezávidím, to je asi fakt lepší ji přestat brát a nahradit něčím jiným nebo si dávat pozor 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, začne se brát kterýkoliv den bez ohledu na to, jeslti už jsi menzes měla nebo ne. Už je beru 5 měsíců a jsem spokojená a menzes jsem snad ještě neměla, teda jen tak jeden den trochu špinění, jinak nic.