Jak se blíží roční "výročí" mého porodu, přemýšlím, jestli se víc rodí v noci nebo přes den?
Nějak jsem si na začátku těhu vsugerovala, že budu rodit v noci a vůbec jsem nepřemýšlela nad tím, že to vlastně může být kdykoliv 😅
sice jsem začala v 5 ráno, ale Matýsek se narodil v noci 😉
takže u mě 0:10
22:40
9:30
takže každý jinak 😀
V 11.53,takže dopoledne
20:30
1.51 h 😀 😀 😀
1:45 🙂
7:54 h
19:43 😵
16:00
19:55
09:27 😀 😀
22:11 🙂
12.45, chtěla jsem rodit přes den a povedlo se, tedy když nepočítám tu příšernou a nekonečnou noc předtím 😝
12.31 😀
dcera : 9,58
syn : 14,38
Já si v těhotenství přála abych rodila v pondělí ráno, aby všichni doktoři tam byli, a nakonec to bylo v noci ze soboty na neděli, 😉 ale byla to prostě paráda.....soukromí, tichoučko, tma a klídek 😀
Malej se narodil v 7.20 ráno 😉
maminky moc děkuju 😵 jen tak dál 😉
obzvlášť "mým" holkám 😀 😀 😀
já prostě chtěla rodit v noci, přijde mi to intimnější 😉
a koukám, že tady máte časy i na minuty, kdo vám to hlídal?
protože já si to hlídala sama, naproti lůžku byly hodiny (taky jsem z toho koukání měla měsíc krvavý oči 😅 )
moje starší děti se narodili:
dcera 6:05 h - střídání směn 😀
syn 2:00 ideální v noci 🙂
posledního syna jsem tu už psala 🙂
14:31 🙂
19:00 🙂
dcera 13:55 v sobotu
syn 14:52 v neděli
syn: 5:47
dcera7:13
Filípek-22.27hod
Jiříček-22.17hod
jen o deset minut 🙂 lepsi je to v noci je to intimnejsi
02:23h
9.19 .... ale rodila jsem přes noc a byla jsem za to ráda.... ráno mě štvalo to světlo tak MP zatahoval žaluzie 😉
Beruš a u nás to hlídaly PA a hlásili to hned na zápis do porodní karty, takže to určo máte taky napsané 🙂
Matýsek- 00:10h sobota
Filípek-04:55h neděle
U nás taky čas hlídala PA a má to napsaný v kartě 😉 a hodiny jsem měla přímo před očima celej porod a pořád jsem se na ně jukala 😀
tak jsem koukla do očkováku a máme to tam taky 😉
já si to jen hlídala, aby se nesekly 😀
21:20 😎 brouček...chtěla bych tu minutu zažít zas 😉
Adam 13.00 neděle
ve 4:57 🙂
tak mi rodily taky v noci 😀 😀 půlnoc jsme nestihly, takže až 0:48 😀 ale užíavla jsem si celý den 😝
a do porodní karty mi ty chytračky napsaly 0:38 😠 v očkováku čas pro jistotu ani nemáme 😉
jo a Teri byla v 6.24 ale taky přes celou noc a těsně před koncem byla ještě výměna služeb 😖 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
23:18