Aniball při odchodu hlenové zátky. Máte zkušenost?

terezka96
19. zář 2019

Dobrý den, mám takový dotaz, asi mi odešla hlenova zátka a četla jsem, že porod může být po odchodu hlenové zátky klidně až za týden, tak bych chtěla vědět, jestli můžu dal cvičit s aniballem abych si to nějak nerozebehla ten porod, nebo tak.... Máte někdo zkušenosti?

jitkaem
19. zář 2019

Ja bych hlenovou zatku neresila. Neni to "priznak" porodu. Jedne odejde mesic pred a jine az u samotneho porodu. Muj laicky nazor.

terezka96
autor
19. zář 2019

@jitkaem děkuji za názor 😊 taky si to myslím, ale chtěla jsem radši ještě názor někoho jiného

daisymaminka
19. zář 2019

@terezka96 A jak dlouho máš do předpokládaného TP? Protože něco jiného je, kdyby odešla 3 týdny před a něco jiného 3 dny před TP... Můj názor.

zuzita15
20. zář 2019

@terezka96 no ja nevim, mne odesla hlenova zatka 33+4tt a 34+0tt jsem spontanne rodila...

krupka3
24. lis 2019

Ja bych si jen dala velky pozor na hygienu, hlenova zatka funguje jako spunt, ktery chrani pred bakreriemi, a kdyz odejde, ochrana se vyrazne snizuje. Stejne se ale nejspis u porodu setkate s tim, ze do vas jeste 15x nekdo strci ruku v nesterilnich rukavicich, tak je to vicemene jedno.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru