Ambulantní porod. Máte zkušenost?

keplici
22. zář 2022

Zdravím, chci se zeptat zda tu je někdo, kdo má zkušenosti s Ambulantním porodem? Nejlepší by bylo přímo zkušenosti z Rychnova nad Kněžnou. Jak se tam k tomu staví? Je lepší je o tom informovat dopředu? Nebo raději ne? Pak všechna ta vyšetření, jezdili jste do porodnice nebo jste si domluvili PA/lékaře, který dojížděl k vám? Popřípadě klidně poprosím o kontakty. Mockrát děkuji 🤗

klokanka31
22. zář 2022

@keplici Já měla ambulantní porod v Náchodě. Oznámila jsem jim to při příjmu, ale nakonec stejně záleží jestli je všechno v pořádku. Kdo s tím měl problém byla dětská doktorka a primářka, ale nakonec to šlo. Myslím že záleží na koho narazíš...protože jsem ještě stihla dětskýho doktora, a ten zas s tím problém neměl. A vytiskli mi papír kdy a kam se máme na vyšetření dostavit. Ale nebylo toho moc, na krev z patičky, na kyčle a k pediatrovi.

keplici
autor
22. zář 2022

@klokanka31 super, děkuji moc. Je pravda, že Náchod mám blíž, ale slyšela jsme blbé ohlasy, proto jsem i první rodila v Náchodě. Ale je fakt, že tam byli spíše blbé ohlasy na šestinedělí. Což by se mě týkat nemuselo, kdyby bylo vše bez problému. Jo a ještě sluch se kontroluje, že? A vy na kontrolu normálně až po šestinedělí na gynekologii?

klokanka31
22. zář 2022

@keplici Sluch nekontrolovali. A jj, já až po šestinedělí ke svý doktorce. Jako já osobně si ambulantní porod pochvaluju. Naštěstí i pediatr neměl problém.

dasipe
22. zář 2022

Odkud přesně jsi? Co zkusit ještě Trutnov?

keplici
autor
22. zář 2022

@dasipe Nové Město nad Metují 😊 no Trutnov už je trošku z ruky. Tam jste rodila a byla spokojená?

fouskovi
22. zář 2022

@keplici tak ono bude záležet jaký bude zdravotní stav po porodu

keplici
autor
22. zář 2022

@fouskovi to mi je jasný ;)

sarkoc
22. zář 2022

@keplici kamarádka rodila v Rychnově ambulantně před 14ti dny...co říkala, tak vše bez problémů... Jediné co, tak mela domluveno se svou pediatrickou, že je navštíví druhý den, ale jaksi ji pediatra zapomněla říct, že to neplatí v sobotu a v neděli. Takže když ji z nemocnice volali, zda tedy plati, že se v sobotu přijede podívat na miminko, tak řekla, že ne. Z toho důvodu je nechtěli pustit, ale pak se domluvili, že přijedou druhý den opět tam na dětské a bylo po problému. Takže byli i vstricni

keplici
autor
22. zář 2022

@sarkoc je, to jsem ráda, moc děkuji 😊 a nevíte jak to měla s ostatními vyšetření? Dostala nějaký žádanky? Nebo musela jezdit do porodnice?

dasipe
22. zář 2022

@keplici ano. Na konci června. A oproti Náchodu nemám absolutně žádné námitky 😊 je fakt že v Náchodě jsem rodila před deseti lety ale i přes to, už bych tam v životě rodit nechtěla nikdy a za žádnou cenu.

keplici
autor
23. zář 2022

@dasipe já právě na Náchod taky moc slávy neslyšela. Proto jsem s prvním jela do Rychnova a tam jsem byla spokojená. Ale co tak čtu, tak v Náchodě nemají vůbec problém s ambulantním porodem zase no..o Rychnově vím zatím jen jeden případ ambulantního porodu díky tady paní Sarkoc.
Ale tak na Náchod si stěžují spíše kvůli dětským sestrám, ne? Nebo už i u porodu jste byla nespokojená?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru