Ahoj, na konci ledna mám termín porodu a chtěla jsem s sebou mít Dianatal gel, jenže ouha. Prostě není nikde k sehnání. Zajímalo by mě, jestli někdo nemá stejný problém a jestli třeba neexistuje nějaká alternativa. Složení Dianatal gelu není nic převratného - jedná se prostě o lubrikant. Jenže na druhou stranu je mi jasný, že můžu narazit v porodnici s případnou aplikací nějaké té alternativy. Nemá někdo nějakou radu nebo zkušenost? Předem díky moc.
lněný semínko baštim (minimálně 3 lžíce denně) od 5tého měsíce. Jenže jsem to tak dělala už u dvou svých předchozích porodů a ten druhý s Dianatalem byl prostě o hodně kratší a snazší.... Na mě to lněný semínko prostě nějak nezabírá. K tomu ještě masíruju hráz. Ale u mě je prostě průšvih - velký děti ☹ První 3,6kg a druhý 4kg ..... Chci se vyhnout jakýmukoliv nástřihu či natržení. Ten Dianatal byl u druhého porodu fakt super - jenže co teď, když není nikde k dostání? A když si koupím jiný prostě "lubrikační gel", tak mi ho v porodnici odmítnou aplikovat ☹
s gelem neporadim ale pridej jeste malinik- caj🙂
tak si ho objednej na netu,tady ho maj
http://dianatal.cz/1-dianatal-porodnicky-gel.ht...
nebo gynekolog muze mit na prodej v ordinaci, nase ma
Maliník jsem taktéž pila v obou případech a podruhé jsem o více než týden přenášela 🙂 Přitom na někoho to funguje, že se napije a jede ..... Já ho mohla pít na litry a mám pocit, že jsem akorát doplňovala tekutiny 🙂
na stránkách http://dianatal.cz/1-dianatal-porodnicky-gel.ht...
objednat nelze - zkouším to od začátku prosince a pokud se dostanu k objednávce jako takové, tak nelze zaslat poštou ani jinak - systém mi odmítá objednávku přijmout. Psala jsem i na jejich mail info@dianatal.cz - odpověď vůbec žádná. Psala jsem jim zprávu na fb - odpověď žádná. Obojí už cca 10 dní bez reakce. Uvedený telefon nezvedají. Na gynekologii tohle neznají a neřeší - v porodnici neřeší. V lékárnách v e-shopech vyprodáno, když jsem šla osobně, tak mi řekli, že je dlouhodobě nedostupný, že je prostě nějaký výpadek v distribuci ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
misto gelu si davaj denne dvě lžíce lněných semínek, které přeleješ troškou horké vody. a i s tím rosolem, co se vytvoří si to dej rano do jogurtu do kase nebo se kousni a snez to jen tak v prubehu dne. A jako bonus k hladsimu porodu, do sebe dostanes omegu3, vlákninu, béčka, hořčík,... a nezapomen dukladne kousat.