Zdravím maminky. Mám 7 dni před porodem, zatím nic nenasvědčuje tomu, že bych brzo měla rodit, nicméně dnes jsem šla na procházku a po 300 metrech mě strašně začala bolet pravá půlka břicha,píchalo mě to a trvalo asi 5 minut. Nemohla jsem ani chodit. Prosím,máte s něčím podobným někdo zkušenost? Moc děkuji za odpovědi.
Aš ucítíte hlavičku hmatatelně na stytké kosti tak to je ono podle mé vlastní skušenosti a prvorodička má vždy dost času minimum 5 hodin a více jen v málo případech je to jinak😍😍😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě něco velmi podobného dělají poslední asi týden střeva (tj od začátku 39 tt). Dojít urgentně na WC, když nemůžete chodit je občas složitý, logistický problém... nicméně většinou jde spíš o "zaražené větry". Vyprovokovat pohybem se to určitě dá. Nicméně může to být i něco úplně jiného - tahle bolest u mě jde spíš do pánve, než vyloženě "nahoru břichem", ale bývá jen v části těla a odeznívá v řádu minut.