Ahoj holky, jsem 5 den po císaři a od včera plné kojim, jenže v noci me stihla zimnice, boli me bříško jako pri hodne silne MS a k tomu kyčle, kolena, kotníky. Přijdu si jak kdyby na me lezla chřipka, ale teplotu mam jen 37,1, takze pohoda. Doktor i sestry říkali ze je to v pohodě. Mela jste to některá? Jak se toho zbavit? Je to dost otravne..děkuji
Ja mela z vycerpani hned z kraje po porodu horecku a zimnici, ale asi tak 10-15 dni po porodu..
@sara84 aha vidíš ja hned ted doktor mi rekl ze je to normální ze se usazují hormony tak mi dal prášek a je lip. Blby je ze mala pije tak jako průměrně ale ja mam mlika, ze bych mohla kojit porodnici a tak asi budu muset odstřiknout
@monikagurthova budte rada! Ja u prvniho mela, a neumel tahat, v porodnici mu dali 2 davky umeleho a pak byl problem. .produkce mlicka taky sedne a bude tak akorat! Spokojene miminko a klidne noci preji!
@sara84 je fakt ze si cucne a spi 3-4 hodiny
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak jen doplnění teplota stoupá, ale krom svalu ve spod mi nic vlastně není