5 dní po porodu bolest břicha, kyčlí, kolen, kotníků

monikagurthova
9. dub 2016

Ahoj holky, jsem 5 den po císaři a od včera plné kojim, jenže v noci me stihla zimnice, boli me bříško jako pri hodne silne MS a k tomu kyčle, kolena, kotníky. Přijdu si jak kdyby na me lezla chřipka, ale teplotu mam jen 37,1, takze pohoda. Doktor i sestry říkali ze je to v pohodě. Mela jste to některá? Jak se toho zbavit? Je to dost otravne..děkuji

monikagurthova
autor
9. dub 2016

Tak jen doplnění teplota stoupá, ale krom svalu ve spod mi nic vlastně není

sara84
9. dub 2016

Ja mela z vycerpani hned z kraje po porodu horecku a zimnici, ale asi tak 10-15 dni po porodu..

monikagurthova
autor
9. dub 2016

@sara84 aha vidíš ja hned ted doktor mi rekl ze je to normální ze se usazují hormony tak mi dal prášek a je lip. Blby je ze mala pije tak jako průměrně ale ja mam mlika, ze bych mohla kojit porodnici a tak asi budu muset odstřiknout

sara84
9. dub 2016

@monikagurthova budte rada! Ja u prvniho mela, a neumel tahat, v porodnici mu dali 2 davky umeleho a pak byl problem. .produkce mlicka taky sedne a bude tak akorat! Spokojene miminko a klidne noci preji!

monikagurthova
autor
9. dub 2016

@sara84 je fakt ze si cucne a spi 3-4 hodiny

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru