Ahoj, tento pátek budu 4.týdny po císařském řezu, do včerejška jsem normálně špinila, ale od večera jsem začla krvácet jasně červenou krví jako kdybych dostala MS. Máte někdo s tím zkušenosti , mám se znepokojovat? Bříško mě bolí jako při MS. Díky za odpovědi.
Někdo může dostat ms i při kojení a i takhle během šestinedělí...každé tělo je jiné 🙂 Ale jak píše Danielka, já jsem taky během šestinedělí na střídačku krvácela a špinila...vždycky, když jsem myslela, že už je po očistkách, začala jsem znovu krvácet.
Takže pokud to není nějaké ohromné množství krve doprovázené velikými bolestmi, neznepokojovala bych se 😉 Jestli chceš mít ale opravdu jistotu a klid, zajdi na gyndu, tam Ti řeknou víc než my tady na MK 😉 😵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj,předpokládám,že kojíš,tak to by asi MS neměl být. Já jsem takhle krvácela v šestinedělí. Nějakou dobu jen špinění,pak krvácení,pak zase špinění.. Pokud se ti neudělá nějak zle,tak je to, myslím,normální. 😉