38.tt - odchod hlenové zátky. Začíná tím něco?

andy15
11. čer 2021

Ahoj 🌷💁‍♀️
Ráda bych se poradila..
Dnes v noci, mě chytly neskutečný křeče do podbřišku, úplně menses, ale opravdu silné. V posteli jsem se nedokázala ani přetočit, neustále jsem chodila čůrat.
Ráno jsem byla na wc, odesla hlenova zátka,bolesti furt stejně, stále ty křeče, a mírné tvrdnutí bricha.
Šla jsem si dát sprchu, umyla si vlasy, povklíkla peřiny atd, no prostě normálně. Ty bolesti furt mam, i trisla občas mírnější, občas silnější. Na malou chodím malinko víc, ale byla jsem za dnešek už 2x na velké. 💁‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Včera v poradně cs 3cm,vše připraveno atd. Myslíte, že tímto začíná něco? Rodím po druhé, termín příští sobotu. 👍🤗🤗 Děkuji

svorly
11. čer 2021

Klidně se to může rozjíždět 🙂 zkusila bych to trochu popohnat- vana, prochazka, sex...

klokanka31
11. čer 2021

@andy15 Taky si myslím že se to chystá 🙂 kdyžtak pak dej vědět 🍀

lenerka1
11. čer 2021

To vypadá na rozjíždějící se porod, ale 100% to nikdo neřekne (ani kolikrát doktor 😀 ). Mě tvrdili, že bez porodních bolestí se neotevřu (chtěla jsem jim v porodce z nudy umývat okna 😀 ), a pak se divili, že teda jo a jestli mě fakt nikde nic nebolí. Když jsem začla cítit fakt silné "křeče", byla malá za 10 minut venku ...takže může to být rychlovka, ale může se to táhnout i několik dní. Jak rychlý byl první porod?

netopejr
11. čer 2021

To uz je porod v termínu, takze klid, dej telu cas, at se připraví. Zatka nuze odejit i nekolik dni pred porodem. Najez se, vyspi se, odpocivej, co jen to jde. Do porodky za me co nejpozději, at uz se to nezastaví- pokud vsechna vys.byla ok, plodovka neni zkalena a nekrvacis, nebo nemas intenzivni pocit, ze tam uz chces jet. Do porodky az s kontrakcema, dle vzdálenosti , samozrejme. Good luck, krasny porod, zdravi obema!

kevi1
11. čer 2021

Mne sa takto "prejavoval" porod 🙂

andy15
autor
11. čer 2021

@svorly procházku dám asi do zdejší cukrárny 😁🤣🙈

@klokanka31 Dekuju, a dám vědět, kdyby se něco hnulo 🍀🌷

@lenerka1 🤣🤣rozumím ti, mám to stejně. Není to zas tak takový, mam potřebu něco dělat, nudím se 🙈🤣 první porod jsem měla kolem 16hod porodní sál, v 19:20 malej venku. Ale to jsem tehdá byla na cekankach den predem se slabymi kontrakcemi, pac jsem si doma nebyla jistá 🙈🤣

andy15
autor
11. čer 2021

@netopejr Dobře, je mi to jasné. Budu čekat co a jak a uvidí se 🙂🥳
Diky moc 🌷🍀

goovana
11. čer 2021

@andy15 jojo řekla bych ze se tělo připravuje 🙂

andy15
autor
11. čer 2021

@goovana stále ze mě odchází zátka , ale už. Menším, bolesti mam tak nějak furt stejny. 🤷‍♀️
Už ať je koneeeeeec 🙏🙏🙏😁😁😁

klokanka31
11. čer 2021

@andy15 Mně takhle začala odcházet zátka v neděli ve dvě v noci, a v pondělí ráno se malá narodila 🙂

andy15
autor
11. čer 2021

@klokanka31 jee, tak to bylo "pohodový" 🙏🙂🙂🙂

klokanka31
11. čer 2021

@andy15 Celý porod jsem měla pohodový, že jsem ani ze začátku nepoznala že rodím. Kdyby jsi měla pořád bolesti tak radši jeď aby tě zkontrolovali, aby to nedopadlo jak u mě že jsem přijela na 8 cm ☺

andy15
autor
11. čer 2021

@klokanka31 Mám takový lehký jakoby, ty trisla a křeče do podbřišku, silnější ms 🤷‍♀️🙈.. Moc nefunguju, přes tu bolest se moc ani nedá chodit, ale furt se to tak nějak dá, 🤷‍♀️🙂

Tak to jsi měl hrc prc porod. Paráda 👍🙂🙂závidím

klokanka31
11. čer 2021

@andy15 Aby jsi neporodila doma ☺Já měla jen bolesti v kříži, nic víc 🤔

kevi1
11. čer 2021

@andy15 ja som prave tiez mala bolesti v krizoch. Jak MS. Vobec by som nespoznala, ze rodim, keby nelezim v nemocnici.. absolutne sa to nepodobalo na porod 🤷🏻‍♀️

andy15
autor
11. čer 2021

@klokanka31 ty blaho, dej pokoj. No tak ja nevim jestli jet nebo ne. Kdyby jen pro kontrolu, přinejhorším se "vymluvim" na streptokoka. Ze jsem měla třeba strach.
@kevi1 prčic, jsem teď úplně mimo holky 😁💁‍♀️

klokanka31
11. čer 2021

@andy15 Pro jistotu bych být tebou jela...a myslím že se na tebe nikdo zlobit nebude. Na mě byli naopak naštvaní že jsem přijela na poslední chvíli, a zírali na mě jak na blázna když jsem jim řekla že jsem prostě nepoznala že rodím.

krasna_neznama86
11. čer 2021

@andy15 jo, já to měla podobné... Poslíčci, nic moc bolestivý, okolo půl 5.jsem se jela nechat zkontrolovat, ovšem pátek a.zacpa, že... No, příjezd do.porodnice na ambulanci v 17.30, otevřená na 6 cm, na box jsem dorazila v 17.40, pořád dobrý, byla jsem pořád v pohodě, v 17.50 mi praskla voda a začalo to mít gradY a v 18.01 byla malá venku. Kdybych to protahovala, rodila jsem v autě v zácpě 😅

andy15
autor
11. čer 2021

@krasna_neznama86 ty blaho holky, tak samozřejmě kdybych to takhle měla tak budu šťastná na jednu stranu, na druhou je to síla a už zařizuji hlídání syna, cekam na přítele a vyjedeme. Tašku beru radši sebou taky, kdyby naaahodou 🤷‍♀️🤣

netopejr
11. čer 2021

Ja rodila 3 dny, kdybych jela do porodky, tak bud to po 24 hod zacnou desne urychlovat, zbytečně. Nebo by me poslali domů, nalez nebyl.

netopejr
11. čer 2021

@andy15 v klidu, ber velkej rucnik, grady se resi lip, kdyz v aute klec8s, d9bry je s sebou polstar. Kdyby náhodou, pupecnik neresis, jenom aby mimino dychalo. Kdo řve, ten dejchá! V aute lepsi jak na parkovisti, dobre se rodi na krizovatce na červenou.... a lepsi takhle rychle, nez hodiny dny v porodnici a treba furt monitory a vyšetření k tomu.... a pak to nejde z toho stresu.
Tak at to vyjde akorat, bolestivý kontrakce prijdou cestou a už se nezastavi a je to prijemna rychlovka. 😘

klokanka31
11. čer 2021

@netopejr Nešlehla sis?🙄

kevi1
11. čer 2021
kevi1
11. čer 2021

@andy15 drzim palce a daj vediet 🙂

andy15
autor
11. čer 2021

Tak jsem jela, zkontrolovali atd, a otevřená na 2 prsty. Takže mě poslali domu, s tím že kdyby cokoli dojet, kvůli antibiotikum. 👍🤗😁 Tak vam nevím, jestli se to rozjede 😁

andy15
autor
11. čer 2021

Nebo ještě se zeptám..ve zprávě je... . Čípek měkký 1,5cm, otevřená 2 prsty volně. To je jako 4 cm? Nebo ja se v. Tom nevyznám holky 😁

krasna_neznama86
11. čer 2021

@andy15 otevřená si na 2 prsty a čípek má délku 1,5 cm... To jsou dva různé parametry... Držím palce 🍀

andy15
autor
12. čer 2021

@krasna_neznama86 Aha, no nějak to vždy nechápu, ty jejich vyšetření atd. 😁🤔

krasna_neznama86
12. čer 2021

@andy15 já se taky nevyznala, ale u druhého jsem měla rizikový těhotenství a od 30 tt se mi čípek dost zkracoval...

andy15
autor
12. čer 2021

@krasna_neznama86 to je pěkný Teda 🤦‍♀️😐 a porod byl v pořádku?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru