Jakou máte prosím zkušenost s druhým porodem po akutní sekci?
@juliemichal U mě stejné, tři dny vyvolávání, nepostupující porod+špatné ozvy, ukončeno akutní sekcí. Mám se spíš připravit na plánovanou sekci? Samozřejmě se budu ptát své doktorky, ale začínám o tom přemýšlet čím dál tím víc
@journals prvni sekce a druhy pokus o klasicky porod ,ale pro nepostupujici porod akutni sekce☺️
@journals já bych spíše,pokud by to šlo rodila přirozeně ♥ ale fakt bez vyvolání ♥ ♥ sice mám jen 1 přirozený porod a 4 sekce,ale raději bych šla rodit přirozeně ♥ moc držím palečky ♥
prvni akutni, druhy planovany cs🙂
První vyvolávaný, nepostupující, ukončený akutní sekcí. Druhý se čekalo, zda se rozjede porod, den po termínu plánovaná sekce.
1.porod akutni sekce kvuli preeklapsii
2.porod prirozeny, vyvolavany kvuli tehotenske cholestaze ( vyvolavany desny, delsi, vetsi bolesti, nechtela bych to znovu zazit )
3.porod prirozeny bez vyvolavani a bez komplikaci ( to byl pomalu raj od druhyho vyvolavanyho a ten bych si klidne znovu zopakovala ).
@juliemichal coz o to, to ja taky, ale vim jiste, ze vyvolavani uz zazit nikdy nechci. To radeji cs hned
Prvy akutny cisar, po 20 hodinach kontrakcii len 5 cm a dieta vysoko.. druhy porod prirodzeny, nevyvolavany 🙂 treba splnat nejake podmienky ale ide to a stoji to za to
1. Akutní sekce, pro mě šok a nedokázala jsem pochopit, proč když jsem byla tak skvěle připravená na přirozený porod…2. těhotenství velké rozhodování, zda zkusit přirozeně nebo si CS nechat rovnou “napsat”. Nakonec se miminko neotočilo a rodit koncem panevním po předchozím císaři mi zatrhla všichni lékaři - po pravdě se mi neskutečně ulevilo, že je rozhodnuto. Už jsem věděla do čeho jdu a druhy císař byl procházka růžovou zahradou 🙂
1. Akutni sekce a ted 2. Prirozeny. Do cisare bych sla jen v pripade, ze by se muselo vyvolavat, samozrejme v pripade, ze by mi byl prirozeny porod povolen. Dikybohu nebylo vyvolani treba. Ten rozdil je obrovsky. A to jsem sesita jak blazen, boli to uz vic jak 14 dni, ale i tak to ma do sekce daleko. Pokud budete mit moznost, za me bezte do vaginalniho porodu
@journals 1. Akutní císař po vyvolávání. 2. Chtěli opět vyvolávat, což jsem zatrhla. Přála jsem si přirozeně, když to nešlo, tak plánovaný CS. Zážitek hrozný - doktoři se zhadali na sále, nefungovalo topení, takže jsem promrzla a odneslo to zdraví, nakonec mě i uspali, byť jsem chtěla bondáž a měla mít jen částečnou anastezii.
Nicméně vyvolávání se po 1. CS moc nedoporučuje.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
akutní sekce,pro nepostupování porodu,ale je fakt,že jsem měla vyvolávaný porod a to se nedoporučuje.