Typ na knížku - krátké pohádky. Poradíte pro 4 a 2leté děti?

polinka_x
21. říj 2020

Kdo pořadí knížku s krátkými pohadky pro 4 a 2 lete děti? Všem děkuji

jaja01k
21. říj 2020

@polinka_x Povídání o pejskovi a kočičce, Krtek, 100 nejhezčích pohádek pro unavené rodiče.

syslounek
21. říj 2020

První příběhy pro malé holčičky, pokud máte holky. Málo textu, hodně obrázků, dcera (3 roky) miluje. Nebo Martínkova čítanka.

polinka_x
autor
21. říj 2020

@syslounek máme duo, a čtu jim je právě před spaním. Takže obrázky být nemusí. Ale děkuji třeba potěší typ další maminky

klokanka31
21. říj 2020

@polinka_x Co 365 pohádek na dobrou noc?

mamikry
21. říj 2020

@polinka_x U nás čteme třeba: A pak se to stalo, Králíček Petr, Z pohádkové postýlky nebo Pohádky pod polstář

polinka_x
autor
22. říj 2020

@mamikry mrknu tyto neznáme, dekuji

polinka_x
autor
22. říj 2020

@klokanka31 mrknu děkuji

nazka
22. říj 2020

@polinka_x Martínková čítanka je super

mamikry
22. říj 2020

@polinka_x A pak se to stalo jsou pohádky o špatnych návycích (O nečesaných vláskách, Nevyčištěných zoubcích apod.). Děti jí mají moc rádi. Králíček Petr je klasika, za mě nadherná. Pohádková postýlka jsou klasické pohádky, třeba Tři prasátka nebo Růženka, některé ve verších.

ajja87
22. říj 2020

Dcera si treba zamilovala starou dobrou Honzikovu cestu,jinak já teď hodně koukám na ilustratorku Zdeňku Študlerovou, malovala pro spoustu spisovatelů... A vzdycky když někde vidím knížku s jejími obrázky, tak hned kupuji, protože vím, že ta knížka bude hezká.... Vim, že je divné hledat knížky podle ilustratora, ale mě to prostě od ni nikdy nezklamalo a dítě je poslouchá i od těch dvou let... Jo a jeden konkrétní typ na na parádní knížku je O nezbedne čertici... U nás TOP

janina228
22. říj 2020

U nás z těch kratších vede knížka "Pohádkopsaní pro klidné spaní", a pak jsou moc hezké příběhy v knížce "Dobrodružství plyšových medvídků".