Tipy na pohádky pro nejmenší, kde jsou hlavní postavy lidi

listopadka1
8. pro 2018

Ahoj, chtela bych typy na nejake pohadky (idealne serialy, kratke, animovane...) Pro dvoulete dite, kde jsou ale hlavnimi postavami lidi/deti. Prijde mi, ze takove snad nejsou - vsude jsou zvirata, auta, lokomotivy... Dcera sleduje pred spanim pohadky a jedeme porad dokola lokomotivu tomase, prasatko peppu, ovecku shaun atd. Mate neco pekneho o lidech, co se detem libi?

priefi
8. pro 2018

@listopadka1 pat a mat, bolek a lolek

soleilll
8. pro 2018

@listopadka1 Ve dvou letech hlavně dítě chce pořád to stejné dokola, takže je možné, že ikdyž najdeš "něco jiného", dcera to odmítne sledovat. Jinak bych se mrkla na seznam večerníčků - Človíček, Hajný Robátko, Hugo z hor, Hurvínek, Krkonošské pohádky, Mach a Šebestová.... https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_večerníčků Osobně tedy nevidím nic špatného na pohádkách s polidštěnými zvířaty, jde přece o fantazii.

listopadka1
autor
8. pro 2018

@soleilll zvirata jsou jeste fajn, mne trochu vadi ty auta a vlaky... To je takovy divny, kdyz to jsou vlastne nezivy lidsky vytvory urceny k tomu, aby slouzily lidem, a pritom se jako lidi chovaj, bydlej v domech, jedi jidlo...
Ted jsem ji poustela Ponyo z utesu nad morem (Miyazaki) a strasne se ji to libilo, myslim, ze s detskymi hrfiny by se mohla lip ztotoznit nez s autama. A diky za tipy, vyzkousim 😉

erlebachova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz