Ahoj, chtela bych typy na nejake pohadky (idealne serialy, kratke, animovane...) Pro dvoulete dite, kde jsou ale hlavnimi postavami lidi/deti. Prijde mi, ze takove snad nejsou - vsude jsou zvirata, auta, lokomotivy... Dcera sleduje pred spanim pohadky a jedeme porad dokola lokomotivu tomase, prasatko peppu, ovecku shaun atd. Mate neco pekneho o lidech, co se detem libi?
@listopadka1 Ve dvou letech hlavně dítě chce pořád to stejné dokola, takže je možné, že ikdyž najdeš "něco jiného", dcera to odmítne sledovat. Jinak bych se mrkla na seznam večerníčků - Človíček, Hajný Robátko, Hugo z hor, Hurvínek, Krkonošské pohádky, Mach a Šebestová.... https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_večerníčků Osobně tedy nevidím nic špatného na pohádkách s polidštěnými zvířaty, jde přece o fantazii.
@soleilll zvirata jsou jeste fajn, mne trochu vadi ty auta a vlaky... To je takovy divny, kdyz to jsou vlastne nezivy lidsky vytvory urceny k tomu, aby slouzily lidem, a pritom se jako lidi chovaj, bydlej v domech, jedi jidlo...
Ted jsem ji poustela Ponyo z utesu nad morem (Miyazaki) a strasne se ji to libilo, myslim, ze s detskymi hrfiny by se mohla lip ztotoznit nez s autama. A diky za tipy, vyzkousim 😉
@listopadka1 pat a mat, bolek a lolek