Dobry den, chtela bych se zeptat tech, kteri kupuji detem nejaky casopis. Rada bych dala synum predplatne na Vanoce. Starsi (bude mu 6) dostane lego ninjago (ne ze bych byla o kvalite presvedcena, kupuju vyjmecne, ale hrozne ho vzdy chce, co si budem vykladat, i kvuli legohracce, co tam vzdy je, ale rikam si, no tak co). Chci ale i neco pro mladsiho (4), ale zde jsem bezradna. Rikam si, ze kdyz to bude casopis dle me dobry, bude smutny, ze k nemu nechodi zadna hracka, jako brachovi. A ty s hrackou mi prijdou bud hodne slozity, nebo dost o nicem, nebo ty "hracky jsou fakt des. Predstavovala bych si idealne nejaly zviratka, dinousaury, nebo tak neco.. Co kupujete detem vy? Dik moc , jsem bezradna.
Časopisy s hračkou naštěstí děti neměly jeste šanci vidět, ale na Puntika nedám dopustit, takže já bych pro svoje děti vzala Puntika a Tečku a Lego nechala jako vzácnost za odměnu🙂
@leki Za nás moc doporučuji Dráčka. Baví už víc jak rok 5,5 letou cácorku a už se líbí i tříletému. Předtím jsme měli zmiňovaného Puntíka, ale po zhlednutí ukázkového čísla jsme přešli na Dráčka. Bereme k němu i Předškoláka - dcerku moc baví.
Raketa, ale je bez hračky🙂.
@felixfelicis Puntika taky obcas kupujeme a pokud nevymyslim neco lepsiho, asi to vyhraje 🙂 Pro toho mladsiho. Nad variantama pro starsiho neuvazuju,tam je to jasne.
Šikulka, je tam spousta ukolu, vystrihovanek a v kazdem byvalo pexeso nebo nejaka papirova hra. Bez hracky.
Take kupuju Sikulku, je bez hracky, ale libi se mi moc, dceri budou za par dni 3 roky a uz doma par cisel mame a porad dokola je cteme a povidame si, ona je tedy trosku dopredu, ale jsou tam omalovanky, strihani, cteni, pexeso, neco poucneho, bludiste, ruzne jednodussi i slozitejsi ukoly
My měli Sluníčko, ale tam je moc reklam, na ježíška dostanou čtyřlistek. Baví je obrázky, čteme to spolu, pak si sami prohlizi.
Dávala jsem synovcovi Méďu Pusíka a zarazilo mě, že půlka obsahu byla reklama. Takže jsem taky skončili u Lego časopisu.
@leki Mame zatim jen predplatne Puntika, ted pro skolacka planuju Tecku a dalsi taky vybiram. Tady maji vcelku vyber https://www.send.cz/casopisy-tema/12/casopisy-p...
Mohu doporučit i časopis Hvězdička
Ano, Hvězdičku máme táké rádi.
Syn má Medu Pusika (památka na moje dětství). Hodně ho baví Malý zajíček. Občas vezmu Dracka, Tečku a nebo Sikulku
Sluníčko je nesmrtelné :-d Malý se na každé vydání těší stejně jako já, když jsem byla malá 🙂
Máme teď Sikulku encyklopedii a Sikulku hry. Líbí se mi jak jsou v nich materiály na trénování čísla, písmena.
Když byl ve školce měl předplatné na časopis Předškolák
Jak dlouho mu ten časopis ninjago vydrží? Babička jednou přivezla a bylo to tak na 3 minuty... takový Puntík a Tečka vydrží víc, ale já jsem tímhle postižená, moje děti měly hodně didaktických věcí a ne vše je bavilo🙂 Ale zrovna ty časopisy jo. Dcera (8 let, takže už víc jak u vás) asi dostane Rozmarýnku, ráda tvoří, je jasné, že to nemusí být pro každého.