Předplatné časopisu pro dítě. Co kupujete vy?

leki
1. lis 2021

Dobry den, chtela bych se zeptat tech, kteri kupuji detem nejaky casopis. Rada bych dala synum predplatne na Vanoce. Starsi (bude mu 6) dostane lego ninjago (ne ze bych byla o kvalite presvedcena, kupuju vyjmecne, ale hrozne ho vzdy chce, co si budem vykladat, i kvuli legohracce, co tam vzdy je, ale rikam si, no tak co). Chci ale i neco pro mladsiho (4), ale zde jsem bezradna. Rikam si, ze kdyz to bude casopis dle me dobry, bude smutny, ze k nemu nechodi zadna hracka, jako brachovi. A ty s hrackou mi prijdou bud hodne slozity, nebo dost o nicem, nebo ty "hracky jsou fakt des. Predstavovala bych si idealne nejaly zviratka, dinousaury, nebo tak neco.. Co kupujete detem vy? Dik moc , jsem bezradna.

zuzkasim
1. lis 2021

Jak dlouho mu ten časopis ninjago vydrží? Babička jednou přivezla a bylo to tak na 3 minuty... takový Puntík a Tečka vydrží víc, ale já jsem tímhle postižená, moje děti měly hodně didaktických věcí a ne vše je bavilo🙂 Ale zrovna ty časopisy jo. Dcera (8 let, takže už víc jak u vás) asi dostane Rozmarýnku, ráda tvoří, je jasné, že to nemusí být pro každého.

felixfelicis
1. lis 2021

Časopisy s hračkou naštěstí děti neměly jeste šanci vidět, ale na Puntika nedám dopustit, takže já bych pro svoje děti vzala Puntika a Tečku a Lego nechala jako vzácnost za odměnu🙂

meronym
1. lis 2021

@leki Puntika taky doporucuji. Naseho petileteho moc bavi.

lesniskritci
1. lis 2021

@leki Za nás moc doporučuji Dráčka. Baví už víc jak rok 5,5 letou cácorku a už se líbí i tříletému. Předtím jsme měli zmiňovaného Puntíka, ale po zhlednutí ukázkového čísla jsme přešli na Dráčka. Bereme k němu i Předškoláka - dcerku moc baví.

hojda
1. lis 2021

Raketa, ale je bez hračky🙂.

leki
autor
1. lis 2021

@zuzkasim jemu vydrzi i 2 mesice.. nosi si ho opakovane i do skolky.

leki
autor
1. lis 2021

@hojda Na Raketu jsem se divala,ale neni slozita pro 4letaka (4 bude mit v prosinci a neni nejak napred)?

leki
autor
1. lis 2021

@felixfelicis Puntika taky obcas kupujeme a pokud nevymyslim neco lepsiho, asi to vyhraje 🙂 Pro toho mladsiho. Nad variantama pro starsiho neuvazuju,tam je to jasne.

kosopemi
1. lis 2021

Šikulka, je tam spousta ukolu, vystrihovanek a v kazdem byvalo pexeso nebo nejaka papirova hra. Bez hracky.

lobella
1. lis 2021

Take kupuju Sikulku, je bez hracky, ale libi se mi moc, dceri budou za par dni 3 roky a uz doma par cisel mame a porad dokola je cteme a povidame si, ona je tedy trosku dopredu, ale jsou tam omalovanky, strihani, cteni, pexeso, neco poucneho, bludiste, ruzne jednodussi i slozitejsi ukoly

hankaros
1. lis 2021

My měli Sluníčko, ale tam je moc reklam, na ježíška dostanou čtyřlistek. Baví je obrázky, čteme to spolu, pak si sami prohlizi.

areh
2. lis 2021

@leki máme sluníčko a Puntíka. Puntík je mnohem lepší. Synovi jsou 4 a má ho předplacený od 3 let.

sigyn
2. lis 2021

Dávala jsem synovcovi Méďu Pusíka a zarazilo mě, že půlka obsahu byla reklama. Takže jsem taky skončili u Lego časopisu.

mamikry
2. lis 2021

@leki Mame zatim jen predplatne Puntika, ted pro skolacka planuju Tecku a dalsi taky vybiram. Tady maji vcelku vyber https://www.send.cz/casopisy-tema/12/casopisy-p...

hope09
24. lis 2021

Mohu doporučit i časopis Hvězdička

becicka
24. lis 2021

Ano, Hvězdičku máme táké rádi.

msgracia
7. pro 2021

Syn má Medu Pusika (památka na moje dětství). Hodně ho baví Malý zajíček. Občas vezmu Dracka, Tečku a nebo Sikulku

wechytka
16. pro 2021

Sluníčko je nesmrtelné :-d Malý se na každé vydání těší stejně jako já, když jsem byla malá 🙂

msgracia
17. pro 2021

Máme teď Sikulku encyklopedii a Sikulku hry. Líbí se mi jak jsou v nich materiály na trénování čísla, písmena.
Když byl ve školce měl předplatné na časopis Předškolák