Pořady pro děti. Doporučíte, prosím?

paulie_ina
14. čer 2024

Ahoj maminky,
Žiju v zahraničí a mám roční holčičku, která se učí od mala 4 jazyky. 2 rodné jazyky, tedy i češtinu a 2 místní jazyky.
Miluje koukat na ms Rachel. Je na yt něco podobného v českém jazyce?
Nebo mi můžete doporučit co mají rády vaše detičky.

Děkuju moc.❤️

petulkadodo
14. čer 2024

@paulie_ina V tomhle věku syn miloval seriály Kralíček Bing, Kamarád Timmy a Krtečka

sasanka88
14. čer 2024

Dcera mela rada Máma v německu nebo pisničky od Čiperkové.

exbordelar
14. čer 2024

Krtek a Teletubbies 😄

eviicka
14. čer 2024

@exbordelar no jo jenže pokud jde o mluvení/češtinu, tak zrovna Krtek a Teletubies není ideální volba.

Jinak na zábavu+mluvení je dobrá asi Peppa, Bing apod. Mají i celkem rozumný český dabing.

exbordelar
14. čer 2024

@eviicka to je pravda, ale soudim to podle meho synka, ktery v roce vubec ty mluvene veci nedaval. Nejvic se mu libily takove ty nemluvene tajtrlikovani 😀

kubesovaadelka
14. čer 2024

@paulie_ina nejvíc frčí Bing, krtek a panda, tlaková patrola, to si myslím je sehnatelne ve více jazycích, na voyu český cocomelon písničky, které na YouTubku jsou taky ve více jazycích

me_druhe_ja
14. čer 2024

@paulie_ina V roce mi to přijde ještě brzo...obě moje děti to začaly aktivněji vnimat až tak od roka a půl, dřív to moc nedávaly. Začaly jsme České písničky pro děti. Postupně Bing, Peppa. Dobrej je i Bambulín a Berunka. To asi pro ty nejmenší od těch 18m až dvou let (záleží na dítěti). Pak klasicky Tlapky. 😀 Až teď mají rádi i první český klasicky večerníček: Boba a Bobka.
Jo a Beba písničky.

Taky žijem v zahraničí, mají teda dva jazyky a pasivně AJ (mluvíme s přítelem převážně aj mezi sebou, ale ne na děti). Binga i Peppu pouštím na střídačku česky i francouzsky. Plus máme i vyloženě francouzské pohádky Trotro a T'choupi. 😀

mmichaella
15. čer 2024

Vedatorka Ada Twist je zajímavá, pak klasika Bing, Pepa pig, tlapkova patrola