Pohádky pro 2leté dítě. Jaké pouštíte?

serafinovicova
27. čer 2021

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jaké pohádky pouštíte či jste pouštěli svým dětem. Dceři je 22m a už začíná vnímat pohádky. Zkoušely jsme Krtečka, ale nuda, prasátko Pepa tak nějak šlo, ale nic moc. Teď ji baví Máša a medvěd, ale přemýšlím co dalšího může být pro tak malé děti. Předem Vám děkuji za doporučení. Předem děkuji. Iva

maki90
27. čer 2021

@serafinovicova u nás krtek, ale hlavně spíš písničky než pohádky - ciperkove, fíha tralala, štístko a poupenka, ale třeba i Dáda 😁

loylii
27. čer 2021

@serafinovicova u nás vše co je na youtobe a mluvi to cesky. Mickey mouse, Masa a medvěd, Bing, Stistko a Poupenka, písničky od Misi Ruzickove, Zizala Julie, Prasatko Pepa, Broučci..

veritanas
27. čer 2021

Za nás to byli ti původní Teletubbies..💜💚💛❤️.. potom krtek, zajíc Bing, medvěd a Máša...

malinkaelinka
27. čer 2021

Poustime audiopohadky, mám kazety po sobě, Malá čarodějnice, Radovan, Pejsek a Kočička, Kremilek a Vochomurka.... na koukání nic a zatím k tomu nevidím důvod.

eliska_f
27. čer 2021

Prcek mi krtecka a podobne hned odmítal, zvládl maxipsa fika (jen kvůli tomu že je tam pes), ale naopak má velmi rád klasiky s Tomášem Holym (např. Jak vytrhnout velryb stoličku), s tebou mě baví svět.... Z animaku třeba mimoni a úplně top je Ledové království - všechny díly :D kouká na to od 17 měsíců myslím.

dascha9
27. čer 2021

ovečka shaun, všetečkovi, silák bheem, booba

serafinovicova
autor
27. čer 2021

Moc dekuji za doporučení. Určitě zkusim Maxipsa Fika (je tam hafi😁), zajicka Binga a je fakt, ze když byl muž doma, tak se v tv divala na Vseteckovi (uplne jsem na to zapomnela, jelikož tv nezapinam). Písničky ji take bavi, ale vzdy tak půlka, a pak změna za jinou.

serafinovicova
autor
27. čer 2021

Ráno po probuzení si vždy jeste lehneme do postele a mrkneme na jeden dil pohadky, ma radeji pomale probuzení, a pak hlavně jako zabava na cesty do auta, jelikož když řídím nemůžu se ji plně věnovat a počítání aut, zpívání pisnicek a zvuky zviratek dlouho nebaví ...

garpova
27. čer 2021

Dobrý den, dcera miluje Šmouly, kouká každý večer na Déčku. Jakmile začíná znělka, tak je jak u vytržení. I tričko se Šmoulinkou je v oblibě, takže vnímá, na co kouká a dokáže najít spojitost. 😉

zuzekk
28. čer 2021

Krtek, Bing, občas Káťa a Skubanek, Bob a bobek, nebo Maxipes. Vyzkoušejte Kosi bratry, červené autíčko

erlebachova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
teryem
18. kvě 2023

U nás jede bing, bing, bing, bing.. někdy bing a výjimečně, ale jako opravdu výjimečně, bing😎