Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jaké pohádky pouštíte či jste pouštěli svým dětem. Dceři je 22m a už začíná vnímat pohádky. Zkoušely jsme Krtečka, ale nuda, prasátko Pepa tak nějak šlo, ale nic moc. Teď ji baví Máša a medvěd, ale přemýšlím co dalšího může být pro tak malé děti. Předem Vám děkuji za doporučení. Předem děkuji. Iva
@serafinovicova u nás vše co je na youtobe a mluvi to cesky. Mickey mouse, Masa a medvěd, Bing, Stistko a Poupenka, písničky od Misi Ruzickove, Zizala Julie, Prasatko Pepa, Broučci..
Za nás to byli ti původní Teletubbies..💜💚💛❤️.. potom krtek, zajíc Bing, medvěd a Máša...
Poustime audiopohadky, mám kazety po sobě, Malá čarodějnice, Radovan, Pejsek a Kočička, Kremilek a Vochomurka.... na koukání nic a zatím k tomu nevidím důvod.
Prcek mi krtecka a podobne hned odmítal, zvládl maxipsa fika (jen kvůli tomu že je tam pes), ale naopak má velmi rád klasiky s Tomášem Holym (např. Jak vytrhnout velryb stoličku), s tebou mě baví svět.... Z animaku třeba mimoni a úplně top je Ledové království - všechny díly :D kouká na to od 17 měsíců myslím.
ovečka shaun, všetečkovi, silák bheem, booba
Moc dekuji za doporučení. Určitě zkusim Maxipsa Fika (je tam hafi😁), zajicka Binga a je fakt, ze když byl muž doma, tak se v tv divala na Vseteckovi (uplne jsem na to zapomnela, jelikož tv nezapinam). Písničky ji take bavi, ale vzdy tak půlka, a pak změna za jinou.
Ráno po probuzení si vždy jeste lehneme do postele a mrkneme na jeden dil pohadky, ma radeji pomale probuzení, a pak hlavně jako zabava na cesty do auta, jelikož když řídím nemůžu se ji plně věnovat a počítání aut, zpívání pisnicek a zvuky zviratek dlouho nebaví ...
Dobrý den, dcera miluje Šmouly, kouká každý večer na Déčku. Jakmile začíná znělka, tak je jak u vytržení. I tričko se Šmoulinkou je v oblibě, takže vnímá, na co kouká a dokáže najít spojitost. 😉
Krtek, Bing, občas Káťa a Skubanek, Bob a bobek, nebo Maxipes. Vyzkoušejte Kosi bratry, červené autíčko
U nás jede bing, bing, bing, bing.. někdy bing a výjimečně, ale jako opravdu výjimečně, bing😎
@serafinovicova u nás krtek, ale hlavně spíš písničky než pohádky - ciperkove, fíha tralala, štístko a poupenka, ale třeba i Dáda 😁