Pohádky na CD. Jaké mají rády vaše děti?

dascha9
8. lis 2020

Ahojte, chtěla bych koupit malé k 3. narozeninám Cd přehrávač, abych ji mohla pouštět večer pohádky. Samozřejmě číst ji budu, ale ona by nejradši abych ji četla hodinu, což už se mi večer moc nechce, tak prosím máte nějaké tipy na pohádky, co mají vaše děti rády. Děkuji za tipy🙂.

mamikry
8. lis 2020

@dascha9 u nás jede klasika Včelí medvídci.

jaja01k
8. lis 2020

@dascha9 U nás jsou nejoblíbenější Bob a Bobek.

gracinka7
8. lis 2020

Já milovala jako malá jedny čtené vypravěčem, ale nemůžu si vzpomenout, kdo to byl. Počkám si tu, třeba ho někdo jmenuje.

hope09
9. lis 2020

U nás Martínkova čítanka a k Vánocům dostane Pejsek a kočička

janedv
9. lis 2020

V Levnych knihach jsem kupovala Vanoce Pipi pu cochate, Letem pohadkovym svetem, pak je zabavna Vosa Marcelka, to je doporuceno od logopedky, vazne paradni.

blondynka400
9. lis 2020

@dascha9 já doporučuji toto: https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/dedecku-vyp...
Je to tedy knížka + CD. Celkově je to ale fajn, pro dítě 3-6 let ideál, holky to hodně bavilo. Jsou asi 3 díly.
Jinak za mne bylo dost těžké něco sehnat, aby to bylo hezké. Před Vánoci měl vždy nějaké pohádky na CD Lidl, ty nebývaly špatné.

petrasipkova1
24. lis 2021

Kocourek Modroočko, Víla Amálka, pak na youtube pouštím audiopohádky. Ale pouští si to přes den na odpočinek. Večer čteme, opravdu většinou hodinu i víc, protože máme 2 děti s jinými zájmy, takže dvě knížky 😀 dcera si v knihovně vybírá o jednorožcích a dětech apod, syn dinosaury, traktory, tak to máme večer pestré. Bez pohádky neusnou 😀