Kino pro předškoláka. Máte tip na film?

cilkat
15. pro 2024

Ahoj děvčata. Můj předškolák žebrá, že chce do kina... a jelikož já sama nebyla v kině minimálně deset let, potřebuju radu zkušenějších: na co byste šli s dětmi (skoro) 6 a 9 let? Kluci. Přičemž straší je vysokofunkční autista, takže prosím žádné velké blikačky a kravál... Vlastně to fakt stavět na toho šestiletého. ... Když budete mít i typ kam v Praze, bude to úplně super, ale to už hledat umím. Jen fakt netuším film. (Oblíbená témata jsou: lego, minecraft, dinosauři, obecně zvířata...)
Předem díky za typy, chtěla bych jim lístky dát pod stromeček, takže to nemůžu úplně nechat vybrat je.

evinahosta
15. pro 2024

@cilkat nevim, co davaji v Praze, ale manzel byl v kine ted s klukama (5 a 3 roky) na Bob a bobek film…meli to asi jen 80 minut a podle me Bob a bobek nemaji nejake uplne blikaci a akcni sceny, zaroven manzel rikal, ze byla zapletka dost slozita, takze treba pro toho starsiho by to slo? A nebo ted ma byt Sobik Niko 2…videli jsme jednicku a mam pocit, ze zadna velka blikacka a divocina to nebyla 🙂

martt
15. pro 2024

@cilkat Náš 8 lety syn si přeje jít do kina na Boba a Boba ve filmu máme to v plánu mezi svátky. Nevím jak tvůj syn by to snesl ale našemu staršímu jsme do kina cca do 11 let dávali sluchátka. Tlumí to zvuk, takže uslyší ,ale ne tak hlasitě.

drep
15. pro 2024

Byla jsem minulý týden se dvěma šestiletými na Bobovi a Bobkovi a mělo to úspěch.

ele_nka
15. pro 2024

@cilkat naši teď taky škemrají o Boba a Bobka. 😍

somalicats
15. pro 2024

@cilkat Záleží, kdy chcete do toho kina pak reálně jít, protože to, co je aktuálně v programu v multikinech, už se třeba v lednu promítat nemusí. Nicméně pokud to nebudete protahovat do ledna, tak zvládnete určo Boba a Bobka, momentálně dávají i Sobík Nico (tenhle animák má ráda i moje skoro jedenáctiletá), v lednu pak koukám, že bude v Cinestaru Medvídek Paddington - toho třeba moje děcka taky můžou a kouká na něj i čtyřletá.

teate
15. pro 2024

Teď ve čtvrtek má premiéru Mufasa od Disney. Vlastně Lví král. Jdeme s pětiletou. Je to podobně udělané jako Kniha džunglí od Disney. Jak živá, reálná zvířata. Napínavý a poutavý příběh. 🙂

izz76
16. pro 2024

S detma chodíme běžně do kina od 4let. Podívej se do programu co dávají a vyber co babi tvé kluky,hezkch pohádek je spousta. Naposledy jsme byly na Vaiane, před tím na v V hlavě. Ted myslim dávají ježek sonic 3, nebo lvi král.

miryp
16. pro 2024

My využíváme místo multikin malá kina - Kino Dlabačov na Praze 6, Kino Pilotů na Praze 10, občas je nějaké promítání i v divadle v Horních Počernicích. Je tam méně lidí a to nazvučení není tak hrozné jako v multikinech. Třeba toho Mufasu - Lvího krále, co zmiňuje teate, dávají v Kině Pilotů už 25. 12.

squezy
16. pro 2024

@cilkat chápu, že si nebyla dlouho v kině,ale tak mrkni na program nějakého cinestaru a u každé pohadky je i krátké video,o čem ten film bude. Na základě toho se rozhodni. My byli na Sobikovi i Bobkovi s klukama necelych 6 let a Bobek byl lepší.

levandule_k
16. pro 2024

Multikina mají program cca na týden dopředu, třeba Premiere cinemas zveřejňuje program v průběhu úterního dopoledne. Program v multikinech se liší jen mírně. Dá se koupit univerzální poukáza např. za 500 s tím, že půjdete až bude hezká pohádka.

martt
16. pro 2024

@cilkat Já ještě dodám, že třeba u Cinestaru pokud půjdete jako rodina se vyplatí koupit na místě rodinné vstupné je to levnější než online.