Ahoj děvčata. Můj předškolák žebrá, že chce do kina... a jelikož já sama nebyla v kině minimálně deset let, potřebuju radu zkušenějších: na co byste šli s dětmi (skoro) 6 a 9 let? Kluci. Přičemž straší je vysokofunkční autista, takže prosím žádné velké blikačky a kravál... Vlastně to fakt stavět na toho šestiletého. ... Když budete mít i typ kam v Praze, bude to úplně super, ale to už hledat umím. Jen fakt netuším film. (Oblíbená témata jsou: lego, minecraft, dinosauři, obecně zvířata...)
Předem díky za typy, chtěla bych jim lístky dát pod stromeček, takže to nemůžu úplně nechat vybrat je.
Byla jsem minulý týden se dvěma šestiletými na Bobovi a Bobkovi a mělo to úspěch.
@cilkat Záleží, kdy chcete do toho kina pak reálně jít, protože to, co je aktuálně v programu v multikinech, už se třeba v lednu promítat nemusí. Nicméně pokud to nebudete protahovat do ledna, tak zvládnete určo Boba a Bobka, momentálně dávají i Sobík Nico (tenhle animák má ráda i moje skoro jedenáctiletá), v lednu pak koukám, že bude v Cinestaru Medvídek Paddington - toho třeba moje děcka taky můžou a kouká na něj i čtyřletá.
Teď ve čtvrtek má premiéru Mufasa od Disney. Vlastně Lví král. Jdeme s pětiletou. Je to podobně udělané jako Kniha džunglí od Disney. Jak živá, reálná zvířata. Napínavý a poutavý příběh.
S detma chodíme běžně do kina od 4let. Podívej se do programu co dávají a vyber co babi tvé kluky,hezkch pohádek je spousta. Naposledy jsme byly na Vaiane, před tím na v V hlavě. Ted myslim dávají ježek sonic 3, nebo lvi král.
My využíváme místo multikin malá kina - Kino Dlabačov na Praze 6, Kino Pilotů na Praze 10, občas je nějaké promítání i v divadle v Horních Počernicích. Je tam méně lidí a to nazvučení není tak hrozné jako v multikinech. Třeba toho Mufasu - Lvího krále, co zmiňuje teate, dávají v Kině Pilotů už 25. 12.
Multikina mají program cca na týden dopředu, třeba Premiere cinemas zveřejňuje program v průběhu úterního dopoledne. Program v multikinech se liší jen mírně. Dá se koupit univerzální poukáza např. za 500 s tím, že půjdete až bude hezká pohádka.
@cilkat nevim, co davaji v Praze, ale manzel byl v kine ted s klukama (5 a 3 roky) na Bob a bobek film…meli to asi jen 80 minut a podle me Bob a bobek nemaji nejake uplne blikaci a akcni sceny, zaroven manzel rikal, ze byla zapletka dost slozita, takze treba pro toho starsiho by to slo? A nebo ted ma byt Sobik Niko 2…videli jsme jednicku a mam pocit, ze zadna velka blikacka a divocina to nebyla