Ahoj holky, hledám nějaké písničky pro prťata do auta, my jsme vyrostli na šmloulech a Dádě, co frčí teď? Šmouly asi stejně vezmeme, ale ještě něco dalšího, díky.
U nas vedou rytmicke dechovky😂
Naše dcera miluje Fíha tralala (viz youtube), a pak jsem si všimla, že se jí líbí housle, takže jsme sehnali nějaké irské melodie. 🙂
U hodne deti frci i Misa Ruzickova a jeji pisnicky
U nás taky Svěrák a Uhlíř, pak Vodňanský a Skoumal mají asi 2 dětský alba. Míša Růžičková je taky fajn, tu máme ale na videu s tancováním. Pak nějaká CD s lidovkami.
Kocourek Modroocko nebo Nohavica 🙂
Ještě doplním, ze od Nohavici je pro deti pekne album Tři čuníci. 🙂
my mame jeste lidové písničky s doprovodem, detske album Babylon, skoumala a lidovky od Hradistanu
Buty, krtek potěší i dospělý.
Smejko a tanculienka, Miro Jaroš
U nás frčí Nohavica a Svěrák/Uhlíř,ti jsou top
Modroočko a pak The Tap Tap....zna to z youtube...ve trech a pul letech zpívá Ředitele autobusu a Noha na kolejich,vtipný😀
U nás už nějaký rok frčí autopohadky od Chinaski, je to dvoj CD a i náš dospělé baví...
Petr Skoumal-cokoli. Havěť všelijaka -album od ruznych autoru o zviratkach. A Sverak\Uhlir snad nezklame nikdy. Pro starsi treba Kasparka v rohliku?
jinak ja zpívám wericha a hity ze semaforu 🙂 u nas vede David a Golias a Klementajn 🙂
My posloucháme Dádu .. brrrr. Taky musím sehnat něco jiného.
Nic speciálního to by manžel nevydychal 🙂. Syn jako miminko usínal při Sabatonech 🙂 a ty hranou pořád. Doma Svěrák a Uhlíř ( to pouští i ve školce) moc se mu líbí Není nutno. A pak pouštím směs s YT šla nanynka do zelí, kočka leze dírou... A miluje teda Kabáty 😀 asi bych se měla poohlédnout po dětských zpěvácích 🙂
No... Většinou malá poslouchá moje písničky.. 😂 Už jako malá říkala, že chce pustit tuc tuc
😂 Každopádně, má i svoji složku - Dadu, Tanculienku..
Radio 1 :D ale už z břicha má ráda Morrisseye 🙂 anebo zpíváme. Je jedno co 🙂 zaberou i tři čuníci 🙂)
Dcerka momentálně ještě moc na hudbu nereaguje ale když už tak jsem si všimla, že to musí zpívat žena a to se i usmívá, chlapi ji nějak netankují :D
Náš ulítáva na Michalu Davidovi🙂
U nas to byly hlavně audiopohadky. Neco jsme prehrali z nasich starych LP desek. Klasiku Nemcovou ale bezkonkurencne zvitezil Hurvinek. Dale mame pohadky od Čapka a nějaké bajky. Kdo byste chtěl, napište si, poslu odkaz na stažení.
Ahoj, obnovuju vlákno. My teď narazili na nový projekt MOUCHY. Mají svůj kanál na youtube, zatím tři písničky. Klipy k dispozici nejsou, ale třeba budou. Muzika je vymazlená, dětem se písničky líbí a mě to teda taky baví...
uhlíř a svěrák 😁 u nás frčí nejvic