Časopis měsíčník pro 8letou slečnu. Poradíte, prosím?

zdenda17
4. dub 2021

Zdravím dámy, Chtěla bych vás poprosit o radu ohledně měsíčních periodik pro děti. Neteř a synovci budou mít brzo narozeniny a chtěli bychom jim dát každému roční předplatné nějakého časopisu. Zatím co pro kluky (12 let a 5 let) už jsme vybrali časopisy ABC a Špuntíci, tak pro neteř (8 let) bohužel nemůžeme najít nic vhodného. Poradíte prosím? Moc děkuji!

kocvarovas
4. dub 2021

Dceři chodí pravidelně Tečka..

mamikry
4. dub 2021

@zdenda17 Pro 4 a 6 leteho bereme Puntik, az nastoupi do skoly, chystame se na Tecku. Za me nejkrasnejsi casopisy na trhu. Pekna je taky Raketa, ale ta nevychazi mesicne.

jana21278
4. dub 2021

naši osmiletou baví čtyřlístek

aneta15
4. dub 2021

@zdenda17 my taky odebíráme Čtyřlístek synovi bude 10 a pořád ho baví

klokanka31
4. dub 2021

@zdenda17 Méďa Pusík

ivya
4. dub 2021

Mne v osmi letech zrovna nejvíc bavilo ABC, tak proč ne taky to? Případně podle toho, co jí baví?

zelenaesmolda
5. dub 2021

@jana21278 me treba Ctyrlistek nikdy nebavil

kocvarovas
5. dub 2021

@mamikry přesně. Mladší dcera Puntík (6let),straší Tečka (8let)

zelenaesmolda
5. dub 2021

@zdenda17 proc se jich nezeptate,ktere casopisy msji nejradsi?

zdenda17
autor
5. dub 2021

@kocvarovas @mamikry Moc děkuji dámy! Tečku jsem vůbec neznala. Moc se mi líbí a věřím, že je to pro neteř ideální volba. Raketa je taky super - akorát to teda není měsíčník. Nechci, aby byla zklamaná, že bráchům chodí pošta častěji. 🙂 Takže objednáme Tečku. 🙂

zdenda17
autor
5. dub 2021

@jana21278 @aneta15 Děkuji dámy! Čtyřlístek jsem taky zvažovala. Nakonec jsme vybrali Tečku. Každopádně si vážím vaší rady. Díky za váš čas! 🙂

zdenda17
autor
5. dub 2021

@klokanka31 Děkuji za příspěvek! Méďu Pusíka nakonec asi vezmeme mladšímu synovci. 🙂

zdenda17
autor
5. dub 2021

@ivya Taky jsem měla hrozně ráda ABC. Neteř je ale hodně holčičí, tak myslím že by to tolik neocenila. Za mě ale skvělý časopis. Předplatné dostane starší synovec. Moc děkuji za příspěvek! 🙂

zdenda17
autor
5. dub 2021

@zelenaesmolda Rodiče jim časopisy nekupují, takže je moc neznají. Navíc chceme, aby to bylo překvapení. Věřím, že budou nadšeni z toho, že jim chodí poštou přímo na jejich jméno.