Ahoj holky tímto bych ráda oslovila ty z vás které buď neměli štěstí v lásce a nebo byste se třeba jen rádi seznámili s fajn chlapem a třeba podnikli spolu nějaké výlety. Můj přítel má bráchu kterému je 35 let a je sám a měl vždy hroznou smůlu na ženský jen ho podváděli nebo využívali. Už se na to nemůžu dívat je mi ho líto a říkám mému příteli že mu snad budu muset někoho najít já 😁🤔. Je moc hodný má hrozně rád děti pro ženu by se rozkrájel. Jeho poslední vztah bys s paní která měla miminko s bejvalym jenom ho využívala o dítě se nestarala on k ji vstával k malý krmil, přebaloval a všechno byl skvělý náhradní táta. Pokud by se našla nějaká slečna paní cca do 38 let která by se třeba chtěla seznámit ať se ozve do komentáře a já vás kontaktuji a pošlu fotku a informace ☺️ Plzeň a okolí.
Tak ať ho dá rovnou do bazaru s cenovkou 😀
@irmamala Ty seš, ale hnusná..., co by jiné holky daly za takového chlapa, který se stará o cizí dítě, jako o vlastní. Prostě jsou chlapi, kteří se neumí seznamovat a jeho budoucí švagrová mu chce pomoci, co je na tom špatného? Kolik párů se seznámilo přes seznamku ? Spousta. I když toto fórum slouží maminkám, tak proč nezkusit štěstí třeba i tady....
😊
a ja si myslim, ze tohle je moc hezke gesto. Urcite se tady nejaka fajn zena najde a zbytek uz je na nich...
Kladno by neslo? Mám fajn kámošku, co má taky problém 🙂letos ji bude 37
@hany84 A já si zase myslím, že pro normálního chlapa nemůže být nic víc ponižující, než když ho jeho příbuzná nabízí na maminkovském webu. A ještě ten popis - chudáček on je tak hodný a ty ženské tak zlé. Na to bys mě fakt dostala 😀 Že má ženskou, která s ním vyjebe, to se může stát každému. Pokud se mu to stává pokaždé, asi nebude chyba jen v těch ženách....Takže jestli tenhle "inzerát" má někoho nalákat, tak jedině nějakou ultra zoufalou matku, která chce hlavně hodného troubu, co jí pomůže s dětmi.
Prosím napište mi 🙂
To snad ne 😂